Søk

TORO Baketips

til små og store anledninger

Bursdagskake til bursdagsbarnet

Alle bursdagsbarn fortjener bursdagskake! Selvom feiringen kanskje blir litt annerledes i disse dager er det ingenting i veien for å gjøre litt ekstra stas på bursdagsbarnet. Sjokoladekake er den ultimate bursdagskaken og kan pyntes etter barnas eget ønske. La barna få bli med å pynte så har dere en hyggelig aktivitet dere kan gjøre sammen også. Her får du oppskrift på en saftig sjokoladekake som garantert faller i smak hos både liten og stor.

Se oppskrift her
baking med barn

Bake med barn

Baking er en kjempefin aktivitet å gjøre sammen med barna. Barna får utløp for sine kreative sider samtidig som de får kjenne på mestring. Og best av alt, dere får kvalitetstid og en hyggelig bakestund sammen. Vi har samlet noen enkle oppskrifter og tips til baking med barn.

Se mer her

Påskekos

Påsken nærmer seg med stormskritt. Det betyr fridager og tid med familien og selvom påsken kanskje blir noe annerledes i år er det ingen grunn til å holde igjen på kosen. Uansett hva påsken bringer, er det viktigste å kose seg og nyte dagene sammen med de man er glad i. Vi har samlet et knippe oppskrifter som garantert får deg i påskestemning.

Se mer her

NYHET! TORO Brownies Salt Karamell

Nye TORO Brownies Salt Karamell med knasende biter av salt karamell smaker himmelsk i seg selv, men topper du den med karamellsaus, Smørbukk® og vaniljefudge blir den helt uimotståelig. Se hvordan du kan pimpe den nye karamellbrownien her!

Se oppskrift

Fem saftige brownies med en vri

Lite smaker bedre enn en saftig brownies. Her finner du oppskrift på fem saftige brownies med en vri. Finn din favoritt eller lag din egen vri med ditt favorittfyll.

Les mer
Grove vafler til lunsj

VAFLER TIL LUNSJ

Grove vafler er et godt alternativ til den klassiske brødskiven og gjør lunsjen litt mer spennende. Vaflene kan toppes med alskens pålegg og tilbehør men for å sette i gang tankene har vi samlet tre enkle serveringsforslag til gode og sunne lunsjvafler her.

Les mer her

Følg oss i sosiale medier

For mer inspirasjon følg oss på @TOROBaketips på Instagram og Facebook

Følg oss på Instagram