Søk

TORO Baketips

til små og store anledninger

Se våre baketips til jul

Baketips til jul

Vi har samlet våre beste oppskrifter for søt bakst, tradisjonelle julekaker, brownies, desserter og masse mer. Bli inspirert til jul!

Les mer

Høstens deiligste eplekaker

Høsten er sesong for norske epler, og skal du kose deg litt ekstra så er det lite som slår en nystekt eplekake! Se disse fristende oppskriftene til deg som vil bake med sesongens epler.

3 enkle baketips til innekos

Bursdagskake til bursdagsbarnet

Alle bursdagsbarn fortjener bursdagskake! Sjokoladekake er den ultimate bursdagskaken og kan pyntes og tilpasses barnas egne ønsker. Her får du oppskrift på en saftig sjokoladekake som garantert faller i smak hos både liten og stor.

Se oppskrift her
Bursdagspakke fra TORO 123Bursdag

Prøv våre bursdagspakker!

Gjennom vår nye bursdagstjeneste 123Bursdag kan du få alt du trenger til barnebursdagen levert rett hjem! Velg mellom 15 ulike tema og realiser ditt barns drømmebursdag.

Les mer
Vaffelhjerter

Tid for vaffelkos!

Lite slår smaken av nystekte vafler med rømme og syltetøy en tung regnværsdag. Og skinner sola smaker de jammen godt i solveggen også! Vi har samlet våre beste baketips til skikkelig sprø og gode vafler.

Se mer her
Grove vafler til lunsj

Lag vafler til lunsj

Grove vafler er et godt alternativ til den klassiske brødskiven og gjør lunsjen litt mer spennende. Vaflene kan toppes med alskens pålegg og tilbehør men for å sette i gang tankene har vi samlet tre enkle serveringsforslag til gode og sunne lunsjvafler her.

Les mer her

Brownies med salt karamell

Nyheten TORO Brownies Salt Karamell med knasende biter av salt karamell smaker himmelsk i seg selv, men topper du den med karamellsaus, Smørbukk® og vaniljefudge blir den helt uimotståelig. Se hvordan du kan pimpe den nye karamellbrownien her!

Se oppskrift

Fem saftige brownies med en vri

Lite smaker bedre enn en saftig brownies

Les mer

Følg oss i sosiale medier

For mer inspirasjon følg oss på @TOROBaketips på Instagram og Facebook

Følg oss på Instagram