7-måter-å-pynte-kaken-på

7 måter å pynte kaken på

Ønsker du inspirasjon til hvordan du kan pynte kaker til bursdag og fest? Vi har samlet syv enkle måter du kan pynte kaken din på.

 

Av og til ønsker man å gjøre litt ekstra ut av bakingen, og med litt pynt kan alle kaker bli en fryd for øyet. På Instagram og andre sosiale medier er det masse bakst og komplisert pynt, som kan være nok til å ta pusten fra deg. Det er ikke alltid man har tid eller lyst til å kaste seg ut i et pynteprosjekt som kan ta flere timer. I tillegg er det ikke noen garanti for at det blir like fint som på bildet. Vi har derfor samlet syv ulike måter du enkelt kan pynte kaken din på, som samtidig vil høste deg både ros og tomme asjetter 🙂

Regnbuekake

Regnbuekake

En kake i alle regnbuens farger passer perfekt til bursdager, skoleavslutninger og andre fargerike anledninger. Alt du trenger er marshmallows og non-stop.

Se oppskrift
Brownies-bursdagskake

Brownies bursdagskake

Vi fortsetter med enda et fargerikt tips, og disse lekre fargesprakende brownies. Her er det fantasien og konditorfargen som bestemmer, og fasongen styrer du helt selv.

Se oppskrift
Verdens-beste-gulrotkake

Verdens beste gulrotkake

Gulrotkake smaker himmelsk, spesielt med ostekrem på toppen. Denne passer strålende til både hverdagen og fest, og sommer som vinter.

Se oppskrift
Brownies-is

Brownies Is

En ekstra morsom og fargerik måte å pynte dine brownies på. Iskakepinner har aldri smakt eller sett bedre ut! Du blir heller ikke grisete på fingrene når du spiser fra ispinnen.

Se oppskrift
Eplekake-med-smuldretopp

Eplekake med smuldretopp

Dette er en fantastisk god kake, og spesielt fra august da norske epler er i sesong. Med denne oppskriften kommer eplekaken din til å se ut som at den ble pyntet på bakeri.

Se oppskrift
Pavlova-med-is

Pavlova med is

Med vaniljeis og jordbær blir dette en skikkelig sommerfavoritt av en pavlova. Selve marengsbunnen lager nesten seg selv, så du kan fokusere på pynten.

Se oppskrift
Gulrotmuffins

Flere baketips?

Får du middagsbesøk eller har du lyst til å lage deg noe godt til kaffen? Vi elsker å bake og har tips, triks og inspirasjon til både små og store bakeanledninger.

Les mer
torobaketips-instagram

Følg oss i sosiale medier

Bli med bak TORO-kulissene, delta i konkurranser og få enda mer inspirasjon, tips og triks ved å følge oss på @TORObaketips på Instagram og Facebook.

@torobaketips