Søk

Brownies Is

Ingredienser til 24 porsjoner

Brownie is med ostekrem er en ny, enkel og kreativ oppskrift å servere Brownies på til sommerfesten eller barnebursdagen. Supergode, fargerike og morsomme – i tillegg blir det mindre kliss når man kan spise den rett fra pinnen. Disse vil garantert bli en snakkis når de serveres og passer perfekt når man skal servere mange. Kaken gir 24 «Iskakepinner»

  • Kake

  • 1,00 pose TORO Brownies Langpanne 883 g
  • 2,00 stk egg
  • 1,50 dl vann
  • 150,00 g smeltet smør
  • Ostekremglasur:

  • 1,00 pose TORO Glasurmiks til Ostekrem 126g
  • 125,00 g kremost naturell
  • 50,00 g romtemperert smør
  • Pynt

  • 1,00 pk kakestrøssel
    • Garnityr

    • Pynt
    • Ulike konditorfarger
    • Kakepynt etter eget ønske
    • Ispinner (fås kjøpt på f.eks. hobbybutikk)

Brownie is med ostekrem er en ny, enkel og kreativ oppskrift å servere Brownies på til sommerfesten eller barnebursdagen. Supergode, fargerike og morsomme – i tillegg blir det mindre kliss når man kan spise den rett fra pinnen. Disse vil garantert bli en snakkis når de serveres og passer perfekt når man skal servere mange. Kaken gir 24 «Iskakepinner»

Slik gjør du:

  1. 1Ta smøret og kremosten ut av kjøleskapet i god tid så det rekker å bli mykt. Dette er essensielt for å unngå klumper i glasuren.
  2. 2Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 2 egg, 1,5 dl vann og 150 gram smeltet smør. Bland sammen med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.
  3. 3Fordel deigen i en langpanneform på ca. 30×37 cm. Smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek så på midterste rille i 30-35 minutter. Alle ovner er forskjellige så følg godt med mot slutten av steketiden. Pass på at kaken ikke blir for lite stekt, da den vil være vanskeligere å dele og servere. (Har du ikke en form på den størrelsen kan du bruke den du har i ovnen, enten ved å lage gjerder med aluminiumsfolie for å få riktig størrelse eller bruke hele formen og redusere steketiden med ca. 5 minutter).
  4. 4Avkjøl kaken i formen. Mens kaken avkjøles lager du glasuren.
  5. 5Bland glasurmiksen til ostekrem og tilsett det myke smøret og kremosten. Visp kraftig til du får en kremete konsistens. (For ekstra luftig glasur kan du bruke kjøkkenmaskin med visp, da får du maksimalt med luft inn i glasuren så den blir myk og luftig)
  6. 6Fordel den ferdige ostekremen i 4 skåler og tilsett ulike konditorfarger til du får ønsket farge. Del kaken i porsjonstykker og stikk en ispinne i hvert stykke. Legg gjerne et mellomleggspapir under hvert stykke, så de blir enklere å løfte fra brettet. Pynt med kakepynt etter eget ønske og server til glade gjester.