Oppskrifter / Dessert

Brownies Is

45 min Enkel
Til 24 porsjoner

Pynt

1,00 pkkakestrøssel

Kake

1,00 poseTORO Brownies Langpanne 883g2,00 stkegg1,50 dlvann150,00 gsmeltet smør

Ostekremglasur:

1,00 poseTORO Glasurmiks til Ostekrem 126g125,00 gkremost naturell50,00 gromtemperert smør

Brownie is med ostekrem er en ny, enkel og kreativ oppskrift å servere Brownies på til sommerfesten eller barnebursdagen. Supergode, fargerike og morsomme – i tillegg blir det mindre kliss når man kan spise den rett fra pinnen. Disse vil garantert bli en snakkis når de serveres og passer perfekt når man skal servere mange. Kaken gir 24 «Iskakepinner»

Slik gjør du

 • 1

  Ta smøret og kremosten ut av kjøleskapet i god tid så det rekker å bli mykt. Dette er essensielt for å unngå klumper i glasuren.

 • 2

  Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 2 egg, 1,5 dl vann og 150 gram smeltet smør. Bland sammen med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.

 • 3

  Fordel deigen i en langpanneform på ca. 30×37 cm. Smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek så på midterste rille i 30-35 minutter. Alle ovner er forskjellige så følg godt med mot slutten av steketiden. Pass på at kaken ikke blir for lite stekt, da den vil være vanskeligere å dele og servere. (Har du ikke en form på den størrelsen kan du bruke den du har i ovnen, enten ved å lage gjerder med aluminiumsfolie for å få riktig størrelse eller bruke hele formen og redusere steketiden med ca. 5 minutter).

 • 4

  Avkjøl kaken i formen. Mens kaken avkjøles lager du glasuren.

 • 5

  Bland glasurmiksen til ostekrem og tilsett det myke smøret og kremosten. Visp kraftig til du får en kremete konsistens. (For ekstra luftig glasur kan du bruke kjøkkenmaskin med visp, da får du maksimalt med luft inn i glasuren så den blir myk og luftig)

 • 6

  Fordel den ferdige ostekremen i 4 skåler og tilsett ulike konditorfarger til du får ønsket farge. Del kaken i porsjonstykker og stikk en ispinne i hvert stykke. Legg gjerne et mellomleggspapir under hvert stykke, så de blir enklere å løfte fra brettet. Pynt med kakepynt etter eget ønske og server til glade gjester.

Dette trenger du