I 70 år har TORO hjulpet og inspirert nordmenn til å lykkes på kjøkkenet

Siden starten i 1946 har TORO utviklet en bred portefølje av produkter som passer til de aller fleste anledninger med for eksempel supper, sauser, ovnsretter, bakemikser og kjølte ferdigretter. TORO er elsket av mange og har gjennom årene både satt smaken på norske klassikere og introdusert oss for nye og spennende smaker.

Det aller første produktet fra TORO var kjøttbuljongen. Den ga det assosierende navnet til TORO, som betyr okse. Deretter har TORO lansert mange bestselgere gjennom årene. Tomatsuppen kom allerede i 1961 og er fortsatt elsket av mange, barn som voksne. I 1968 begynte TORO å selge saus og mange vil si at TORO har satt standarden for hvordan bearnaisesausen skal smake for det norske folk! TORO introduserte tidlig spennende retter fra hele verden. Allerede på 70-tallet kom gryter med smaker fra India, Italia og Mexico. På 80-tallet kom de første bakemiksene, og aldri før har det vært så enkelt å lykkes med baksten.

På 2000-tallet har TORO utvidet porteføljen med alt fra kjølte ferdigretter til smaksbaser, og TORO fortsetter å hjelpe det norske folk med å få et garantert godt resultat på kjøkkenet. TORO har produkter som passer alle, og har lenge hatt stort fokus på glutenfrie alternativer.

TORO har alltid hatt sin hovedfabrikk i Arna, Bergen. Der produseres de tørkede produktene på en skånsom måte hvor både smak og næringsstoffer blir godt bevart. Tørking er en naturlig konserveringsmetode som gir lang holdbarhet – helt uten tilsettingsstoffer. Les mer om hvorfor tørket mat er bra for både deg og kloden her.

TORO – Lett å like, lett å lage

 

Vi vil gjerne vite hva du synes

Vi i TORO er opptatt av å tilby kvalitet. Har du spørsmål eller ønsker du å reklamere på et produkt, setter vi pris på om du kontakter oss via vårt reklamasjonsskjema.

Forbrukerservice

Åpningstider: 9-12
Telefon: 22 06 27 92

Reklamasjonsskjema

Besøksadresse

Hovedkontor
Drammensveien 149
0277 Oslo
Sentralbord: 66 81 61 00

Kontakt oss

Orkla Foods Norge
Jobb i Orkla Foods Norge

Forbrukerservice