I løpet av året er det mange anledninger hvor man må lage desserter eller kaker til ganske mange personer. Enten du får gjester på besøk, skal arrangere barnebursdag eller til en skoleavslutning. Uansett hvilken grunn du har, så har vi seks oppskrifter som gjør det enkelt for deg å lage dessert til mange.

Brownies med SMASH®

Brownies med SMASH®

Vi synes at brownies er noe av det beste som finnes, men med Smash® på toppen blir det enda bedre. Denne kaken er ikke bare søt, men salt og sprø i tillegg. Dette blir en garantert suksess som vil slå an hos alle type gjester, både venner og familie. Oppskriften gir 12 kakestykker og burde være nok til alle 🙂

Gå til oppskrift

Pannekaker med blåbærsyltetøy

Pannekaker med blåbærsyltetøy

Dette er en enkel og veldig god klassiker, som du lett kan lage til mange. Pannekakerøren lager du på EN-TORO-TRE, og blir like godt hver gang. Blåbærsyltetøyet laget du lett selv ved å mose blåbær med en gaffel og rør inn litt sukker. Smak til hvor søtt vil ha syltetøyet. Oppskriften gir 16 porsjoner, og tar ca. 30 min å lage.

Gå til oppskrift

Vafler med digg tilbehør

Vaffler med digg tilbehør

Vafler kan du enkelt lage til mange, og da kan du fokusere på hvilket digg tilbehør du skal servere til eller ha på. Til nystekte vafler smaker alt godt, så her kan du bare velge og vrake. Vi har samlet våre 5 beste forslag i artikkelen under, men her er det bare fantasien som setter grenser. TORO Vafler familiepakning gir deg 16 vafler, litt avhengig av vaffeljern og mengde vaffelrøre. Dette er et trygt valg da alle elsker vafler 🙂

Gå til oppskrift

Sitronmuffins

Sitronmuffins

Søtt og syrlig er en nydelig smakskombinasjon, og det er det du får med sitronmuffins. Disse muffinsene er så saftige at de nesten smelter på tungen! Du kan fint lage selve muffinsen dagen før og lagre dem i kjøleskapet, for å toppe dem med ostekremen dagen du får gjester. Sitronmuffins passer perfekt når gradestokken kryper oppover, og man trenger en frisk og lett avslutning på måltidet. Oppskriften gir 12-16 muffins.

Gå til oppskrift

Himmelsk sjokoladekake

Himmelsk sjokoladekake

Saftig, myk og en deilig smak av sjokolade. Det er slike forventinger vi har til en sjokoladekake, og denne oppskriften leverer på dette. Den må ha sjokoladeglasur og pynt på toppen selvfølgelig 🙂 Aller helst Laban Seigmenn, som i denne oppskriften og den gir ca. 12 saftige kakestykker.

Gå til oppskrift

Gulrotmuffins

Gulrotmuffins

Hvilken muffins kan beskrives som lett, saftig og enkel å lage? Jo, gulrotmuffins 🙂 Hemmeligheten er gulroten som har en viktig rolle for at konsistensen blir helt riktig. Den påvirker også smaken positivt med litt krydret smak, og i kombinasjon med ostekremen skapes det magi. Oppskriften gir 12 av verdens beste gulrotmuffins.

Gå til oppskrift