Brownies med Smash

Når det er helg eller tid for å kose seg skikkelig, hva er vel da bedre en en myk og saftig brownies med Smash! Denne kaken er både salt, søt og sprø – ikke minst er den skikkelig god og vil garantert slå an hos venner, familie eller gjester. Brownies og Smash må jo være to ting som nesten alle liker og hva er vel da bedre enn å kombinere dem i en og samme kake.

45 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Brownies

1 stk egg

1 dl vann

100 g smeltet smør

Glasur og pynt:

1 dl fløte

100 g kokesjoklade

150 g smash

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør. Bland med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.

2. Ta frem en rund form (24-26cm i diameter). Smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 30-35 minutter.

3. Avkjøl kaken i formen.

4. Før servering lager du sjokoladeglasuren: Hakk 100g kokesjokolade i biter, kok opp 1 dl fløte og hell over den hakkede sjokoladen. Rør det sammen til det er en jevn saus og la det tykne litt før du heller den over den avkjølte kaken. Pynt med masse Smash, enten knuste eller hele. Så enkelt og så utrolig godt! Både søtt, salt og sprøtt!