Pannekaker med blåbærsyltetøy er en deilig klassiker. Denne pannekakerøren er enkel å lage og lett å lykkes med! Noen nyter pannekakene som dessert etter suppen, noen med bacon, men de aller fleste med blåbærsyltetøy til. Både liten og stor nyter nystekte pannekaker, enten det er fluffy pannekaker eller tynne, og aller best er de med blåbærsyltetøy! Oppskriften gir ca. 15-20 pannekaker (avhengig av hvor tykke du liker de)
Slik gjør du
- 1
Bland posens innhold med 12 dl vann og rør til en jevn og glatt røre.
- 2
Bruk smør til steking og vent til pannen er ordentlig varm før du begynner. Stek pannekakene en etter en. Når alle pannekakene er ferdig stekt lager du blåbærsyltetøyet.
- 3
Mos blåbærene med en gaffel og rør inn sukkeret. Server pannekakene med det hjemmelagde blåbærsyltetøyet.