Søk

Pannekaker med blåbærsyltetøy

Ingredienser til 16 porsjoner

Pannekaker med blåbærsyltetøy er en deilig klassiker. Denne pannekakerøren er enkel å lage og lett å lykkes med! Noen nyter pannekakene som dessert etter suppen, noen med bacon, men de aller fleste med blåbærsyltetøy til. Både liten og stor nyter nystekte pannekaker, enten det er fluffy pannekaker eller tynne, og aller best er de med blåbærsyltetøy! Oppskriften gir ca. 15-20 pannekaker (avhengig av hvor tykke du liker de)

Pannekaker med blåbærsyltetøy er en deilig klassiker. Denne pannekakerøren er enkel å lage og lett å lykkes med! Noen nyter pannekakene som dessert etter suppen, noen med bacon, men de aller fleste med blåbærsyltetøy til. Både liten og stor nyter nystekte pannekaker, enten det er fluffy pannekaker eller tynne, og aller best er de med blåbærsyltetøy! Oppskriften gir ca. 15-20 pannekaker (avhengig av hvor tykke du liker de)

Slik gjør du:

  1. 1Bland posens innhold med 12 dl vann og rør til en jevn og glatt røre.
  2. 2Bruk smør til steking og vent til pannen er ordentlig varm før du begynner. Stek pannekakene en etter en. Når alle pannekakene er ferdig stekt lager du blåbærsyltetøyet.
  3. 3Mos blåbærene med en gaffel og rør inn sukkeret. Server pannekakene med det hjemmelagde blåbærsyltetøyet.

Produkt

TORO Baketips

For å sikre at pannekakene ikke blir for tykke er det viktig å ikke bruke for mye røre i stekepannen. Ha litt smør i en stekepanne. Når smøret er smeltet, tilsetter du røre, men bare så mye at det akkurat dekker hele stekepannen. Vend på stekepannen for å fordele røren utover flaten. Stek til pannekaken ikke lenger er flytende på toppen, da snur du og steker baksiden til den er gyllen.