Oppskrifter / Dessert

Saftig sjokoladekake

60 min Enkel
Til 24 porsjoner
1,00 poseTORO Brownies 552g1,00 poseTORO Sjokoladekake Langpanne 854g1,00 stkegg3,00 dlflytende margarin4,50 dlvann1,00 begerTORO Kremet Sjokoladeglasur 340g

En sjokoladekake skal være saftig, myk og smake deilig av sjokolade. Den skal ha sjokoladeglasur og pynt og aller helst Laban seigmenn. Denne oppskriften er for deg som liker sjokoladekaken ekstra saftig, ekstra myk og med ekstra god smak av sjokolade. Det er et ganske enkelt triks for å få til dette og det får du her. Passer til alle anledninger.

Slik gjør du

 • 1

  Sett stekeovnen på 180 °C (over- og undervarme). Bland sammen Browniesmiks, Sjokoladekakemiks, 1 egg, 4,5 dl vann og 3 dl flytende margarin (eller 300 g smeltet smør) Rør til en jevn kakedeig.

 • 2

  Ha røren i en bakepapirkledd langpanneform ca. 30×40 cm (f.eks den som følger med stekeovnen). Fordel røren jevnt i formen ved hjelp av en slikkepott.

 • 3

  Stek på nederste rille i ca. 30 minutter. (Steketid avhenger av størrelsen på langpanneformen din). Etter 30 minutter stikker du en kakenål e.l i midten av kaken. Er nålen uten flytende røre er kaken ferdig. Er det fortsatt røre på nålen lar du kaken stå i 3-5 minutter til. Stikk så i kaken igjen. Når kaken er ferdig la den avkjøles på rist.

 • 4

  Legg kaken over på et fat. Fordel hele innholdet av boksen med kremet sjokoladekremglasur utover kaken ved hjelp av en slikkepott. Del kaken i passe kakestykker, f.eks 24 stykker. Strø over kokosmasse og legg en seigmann på hvert kakestykke.

Dette trenger du