Brownie Bursdagstårn

Brownie Bursdagstårn
Ingredienser til 12 porsjoner

Brownies må være en av norges mest spiste kaker og passer til så og si alle anledninger. Denne oppskriften gir deg en enkel måte å variere brownies på som gjør den enda litt bedre (nei, man skulle ikke trodd det var mulig).

Brownies må være en av norges mest spiste kaker og passer til så og si alle anledninger. Denne oppskriften gir deg en enkel måte å variere brownies på som gjør den enda litt bedre (nei, man skulle ikke trodd det var mulig).

Slik gjør du:

  1. 1

    Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (ved over- og undervarme 175 °C). Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 1 g smeltet smør (eller margarin). Bland sammen med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.

  2. 2

    Bruk en form på ca 20×30 cm. Smør formen og klipp til bakepapir og legg i bunnen av formen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 25-30 minutter.

  3. 3

    Server med ditt favorittilbehør, f.eks friske bær, revet sjokolade eller appelsin.

Dette trenger du