6 ulike måter du kan pynte sjokoladekaken

6 ulike måter du kan pynte sjokoladekaken på

Pynting er noe av det morsomste med baking, og en sjokoladekake kan du pynte på uendelig mange måter. Av og til vil man å gjøre det enkelt, men andre ganger ønsker man gjøre noe ekstra ut av kaken man lager. Det kan være til en bursdag, temafest eller lignende. Vi i TORO elsker å pynte kaker, og det skal være lett å lykkes med pynten. Derfor har vi samlet 6 måter du kan pynte sjokoladekaken din på.

 

Kaken i toppen av artikkelen finner du her: Bondegård kake

 

 

Bursdagskake – Gravemaskin og lastebil

 

Bursdagskake-Gravemaskin-og-lastebil

Dette er den ultimate bursdagskaken for alle som er glad i gravemaskiner og lastebiler. Den er veldig lett å lage og smaker fantastisk. Her kan du bruke bursdagsbarnets egne leker til å pynte med, hvis det finnes gravemaskiner og lastebiler i huset. Bare husk å vaske de godt før du pynter med dem. Gjerne i vaskemaskinen om lekene tåler det. La fantasien løpe løpsk når dere pynter med sjokoladeglasur, sjokoladekuler, smågodt eller hva dere ønsker å pynte med. Alt er lov når man lager denne kaken 🙂 Følger du oppskriften så er dette en tolagskake og da tar det litt lenger tid, da du må steke kaken i to omganger.

Bilbanebrownies

 

Brownies-formet-som-bilbane

Det er mange som er glad i biler, og om du har en ekte bilelsker hjemme så er dette kaken for deg. I oppskriften bruker vi TORO Brownies, men her kan du like fint bruke TORO Sjokoladekake langpanne. Bruk godteri etter eget ønske til å forme veien så vinglete eller rett du vil. Har du en som er glad i biler hjemme har dere sikkert lekebiler dere kan bruke som pynt på kaken. Bare huske å vask dem nøye, og om de tåler det gjerne i vaskemaskinen. Veldig enkelt, men utrolig kul kake som vil gjøre seg til både barnebursdag og andre hyggelige anledninger.

Prinsesseslottkake

 

Prinsessekake

Har du en liten prins eller prinsesse hjemme som snart har bursdag? Da skulle det bare mangle at de får et sjokoladekakeslott! Den ser kanskje komplisert og vanskelig ut, men det kan vi love deg at den ikke er. Du starter med å lage en TORO Sjokoladekake langpanne og skjærer av kortsidene. Av kortsiden lager du fire firkanter som du plasserer i hvert hjørne på kaken. Til selve tårnene bruker du is-kjeks som du dekker med TORO Sjokoladeglasur. Resten av kaken dekker du også med sjokoladeglasur før du pynter med smågodt og annet som bursdagsbarnet liker. En imponerende enkel prinsessekake.

Sjokoladekake – Romskip

 

Sjokoladekake-Romskip

Noen elsker prinsesser, andre ønsker å bli astronauter og utforske det store uendelige verdensrommet. Hvis det sistnevnte som gjelder for barna i din familie (eller voksne), så er det bare en kake som gjelder og det er romskipkaken! Du behøver ikke å kunne noe om rakettforskning for å lykkes med denne kaken. Alt du trener er TORO Sjokoladekake og TORO Sjokoladeglasur, Laban Seigmenn®, sjokoladelinser og is-vafler. Har du i tillegg ett stjerneskudd i enden så blir dette en skikkelig gjennomført kake som alle kommer til å sette stor pris på.

Sjørøverkake

 

Sjørøverskip

Dette er den ultimate bursdagskaken til alle som elsker Kaptein Sabeltann og andre sjørøvere. Du bruker sjokoladekake langpanne til å sette sammen sjørøverskipet, og det er lettere å få til enn det kanskje ser ut. Hemmeligheten er å dele kaken opp i riktige biter, og koble dem sammen med sjokoladeglasur. Når selve skipet er på plass kan dere pynte med alt som hører til et sjørøverskip. Flagg, seil, gullmynter og dødninghoder. Hiv og hoi, snart er kaken vår!

Fotballkake

 

Fotballkake-sjokolade

Barn har mange forskjellige interesser og de kan endre seg fra år til år. Fotball er en populær sport blant både store og små, så en fotballkake vil være den store vinneren i mange hjem. Bruk sjokoladekake langpanne med sjokoladeglasur, og kokosmasse med grønn konditorfarge for å lage spisebar grønt gress. Det er ikke alle som er like glad i kokos, og da kan du bruke hakket mørk sjokolade og lage grus i stedet. Du kan bruke Laban Seigmenn® som tilskuere, og hvis du har små fotballmål og leker som fotballspillere passer disse perfekt som pynt. Dette blir en sikker hjemmeseier 🙂

7-måter-å-pynte-kaken-på

Trenger du mer inspirasjon?

Sjekk ut enda flere måter å pynte kaken på!

7 måter å pynte kaken på