Søk

Sjokoladeglasur langpanne

Produktinfo
Oppskrifter

TORO Sjokoladeglasur Langpanne er tilpasset en langpannekake på (30 x 40 cm) eller mange små muffins. Glasuren har en god og mild smak av sjokolade. Ved å piske inn romtemperert smør forvandles glasuren til sjokoladekrem. TORO Sjokoladeglasur er glutenfri.

Ingredienser

sukker, fettredusert kakao 5 %, eggehvite, stivelse

Glutenfri

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    285 kJ 1677 kJ
  • Energi (kcal)
    68 kcal 398 kcal
  • Fett
    1,9 g 11 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      1,2 g 7,1 g
  • Karbohydrat
    12 g 69 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      11 g 66 g
  • Protein
    0,6 g 3,7 g
  • Salt
    0,06 g 0,37 g

Tilberedning

  1. 1.Bland posens innhold med 50 g smeltet smør. Rør forsiktig inn 4-6 ss. vann (ca. 40 ml) til passe tykk konsistens.
    NB! Tilsett vannet litt etter litt så glasuren ikke blir for tynn.
    2.Fordel glasuren på kake eller muffins. Toro Sjokoladeglasur Langpanne er tilpasset en langpannekake på ca. 30x40 cm.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet