Pizza Bolognese

Pizza bolognese med kjøttsaus er perfekt som kosemiddag. Denne er rask å lage og smaker fantastisk!

30 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Pizzabunn

2,5 dl vann

400 g kjøttdeig

2 ss olje til steking

1 stk løk

2 stk gulrøtter

1 beger Smaksrik base til bolognese

400 g hakkede tomater

2 dl vann

4 stk små tomater

200 g revet pizzaost

Fremgangsmåte

1. Stekes ved 250°C i 10-12 min på midterste rille.

2. Pizzadeig: Bland posens innhold med vann og kna deigen godt sammen. Lag 4 runde emner og la disse hvile under plast. Sett deretter ovnen på 250°C.

3. Stek kjøttdeig med litt olje. Finhakk løken og kutt gulrøttene i små terninger, ha det sammen med kjøttet. Tilsett bolognesebasen, hakkede tomater og vann. Kok opp under omrøring og la det hele småkoke i ca. 10 min.

4. Klapp bunnene forsiktig ut på stekebrett med bakepapir. Fordel bolognesesausen på alle bunnene og topp med små tomatskiver og revet ost. Stekes som angitt på nest nederste rille til bunnen er sprø og osten gyllen.

Tips: