Pizza Bolognese

Ingredienser til 4 porsjoner

Pizza bolognese med kjøttsaus er perfekt som kosemiddag. Denne er rask å lage og smaker fantastisk!

Pizza bolognese med kjøttsaus er perfekt som kosemiddag. Denne er rask å lage og smaker fantastisk!

Slik gjør du:

  1. 1

    Stekes ved 250°C i 10-12 min på midterste rille.

  2. 2

    Pizzadeig: Bland posens innhold med vann og kna deigen godt sammen. Lag 4 runde emner og la disse hvile under plast. Sett deretter ovnen på 250°C.

  3. 3

    Stek kjøttdeig med litt olje. Finhakk løken og kutt gulrøttene i små terninger, ha det sammen med kjøttet. Tilsett bologneseposen og vann. Kok opp under omrøring og la det hele småkoke i ca. 5 min.

  4. 4

    Klapp bunnene forsiktig ut på stekebrett med bakepapir. Fordel bolognesesausen på alle bunnene og topp med små tomatskiver og revet ost. Stekes som angitt på nest nederste rille til bunnen er sprø og osten gyllen.