Italiensk vegetarpizza
- En times tid
- Enkel

Ingredienser til 4 porsjoner
Denne pizzaen er toppet med mange deilige grønnsaker og er et fint alternativ hvis du har lyst på en pizza uten kjøtt.
- 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk 400g
- 1,00 glass
- 300,00 g mozzarella, fersk
- 8,00 stk aromasopp
- 1,00 stk rødløk i skiver
- 7,00 stk hermetiske artiskokkhjerter delt opp i 6 deler på langs
- 0,50 stk fennikel, skjær tynne skiver på tvers
- 4,00 stk fedd hvitløk, skjær tynne skiver på tvers
- 4,00 håndfull ruccola
- 8,00 ss parmesan, revet
- 2,00 ts revet sitronskall - kun det gule
Denne pizzaen er toppet med mange deilige grønnsaker og er et fint alternativ hvis du har lyst på en pizza uten kjøtt.
Slik gjør du:
- 1
Sett stekeovnen på 275 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og eventuelt pizzastein. Lag pizzabunn etter anvisning på posen
- 2
Del soppen i biter og stek i smør eller olje
- 3
Smør på et tynt lag tomatsaus. Legg på mozzarella, sopp, rødløk, artisjokkhjerter, fennikel og hvitløk
- 4
Stek hver pizza på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.
- 5
Fordel ruccola over hele pizzaen og strø på revet parmesan og sitronskall.