Italiensk vegetarpizza

Italiensk vegetarpizza
Vegetarisk
Ingredienser til 4 porsjoner

Denne pizzaen er toppet med mange deilige grønnsaker og er et fint alternativ hvis du har lyst på en pizza uten kjøtt.

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk 400g
  • 1,00 glass
  • 300,00 g mozzarella, fersk
  • 8,00 stk aromasopp
  • 1,00 stk rødløk i skiver
  • 7,00 stk hermetiske artiskokkhjerter delt opp i 6 deler på langs
  • 0,50 stk fennikel, skjær tynne skiver på tvers
  • 4,00 stk fedd hvitløk, skjær tynne skiver på tvers
  • 4,00 håndfull ruccola
  • 8,00 ss parmesan, revet
  • 2,00 ts revet sitronskall - kun det gule

Denne pizzaen er toppet med mange deilige grønnsaker og er et fint alternativ hvis du har lyst på en pizza uten kjøtt.

Slik gjør du:

  1. 1

    Sett stekeovnen på 275 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og eventuelt pizzastein. Lag pizzabunn etter anvisning på posen

  2. 2

    Del soppen i biter og stek i smør eller olje

  3. 3

    Smør på et tynt lag tomatsaus. Legg på mozzarella, sopp, rødløk, artisjokkhjerter, fennikel og hvitløk

  4. 4

    Stek hver pizza på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.

  5. 5

    Fordel ruccola over hele pizzaen og strø på revet parmesan og sitronskall.