Søk

Vegetarpizza med avokado, fetaost og oliven

Ingredienser til 4 porsjoner

Kul og litt annerledes pizza. Denne kommer utvilsomt til å skape begeistring rundt middagsbordet!

  • Bunn

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn 370 g
  • 2,50 dl lunkent vann
  • Fyll

  • 0,50 glass grønn pesto
  • 200,00 g revet gulost
  • Topping

  • 2,00 stk avokado
  • 4,00 stk tomater
  • 1,00 stk rødløk
  • 15,00 stk cherrytomater
  • 200,00 g fetaost
  • 15,00 stk sorte oliven
  • 0,50 pose ruccola

Kul og litt annerledes pizza. Denne kommer utvilsomt til å skape begeistring rundt middagsbordet!

Slik gjør du:

  1. 1Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann (ca. 40 °C). Elt deigen lett og del i to. Kjevle deigene ut til to avlange pizzaer. Legg på stekebrett med bakepapir.
  2. 2Bre pesto utover bunnene og dryss revet gulost oppå. Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til de er gylne.
  3. 3Topping: Skjær avokado og tomat i skiver, og løk i tynne ringer. Fordel avokado, tomater og løk utover pizzaene. Fortsett med halve cherrytomater, fetaost i biter, sorte oliven og ruccola. Server med en hvitløksdressing til. Kos dere!

Dette trenger du