Vegetarpizza med avokado, fetaost og oliven

Kul og litt annerledes pizza. Denne kommer utvilsomt til å skape begeistring rundt middagsbordet!

40 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

Bunn:

1 pose Pizzabunn

2,5 dl lunkent vann

Fyll:

0,5 glass grønn pesto

200 g revet gulost

Topping:

2 stk avokado

4 stk tomater

1 stk rødløk

15 stk cherrytomater

200 g fetaost

15 stk sorte oliven

0,5 pose ruccola

Fremgangsmåte

1. Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann (ca. 40 °C). Elt deigen lett og del i to. Kjevle deigene ut til to avlange pizzaer. Legg på stekebrett med bakepapir.

2. Bre pesto utover bunnene og dryss revet gulost oppå. Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til de er gylne.

3. Topping: Skjær avokado og tomat i skiver, og løk i tynne ringer. Fordel avokado, tomater og løk utover pizzaene. Fortsett med halve cherrytomater, fetaost i biter, sorte oliven og ruccola. Server med en hvitløksdressing til. Kos dere!

Tips: