Vegetarpizza med avokado, fetaost og oliven
- 45 min.
- VEGETARISK

Ingredienser til 4 porsjoner
Kul og litt annerledes pizza. Denne kommer utvilsomt til å skape begeistring rundt middagsbordet!
Bunn
- 1,00 pose TORO Pizzabunn 370 g
- 2,50 dl lunkent vann
Fyll
- 0,50 glass grønn pesto
- 200,00 g revet gulost
Topping
- 2,00 stk avokado
- 4,00 stk tomater
- 1,00 stk rødløk
- 15,00 stk cherrytomater
- 200,00 g fetaost
- 15,00 stk sorte oliven
- 0,50 pose ruccola
Kul og litt annerledes pizza. Denne kommer utvilsomt til å skape begeistring rundt middagsbordet!
Slik gjør du:
- 1
Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann (ca. 40 °C). Elt deigen lett og del i to. Kjevle deigene ut til to avlange pizzaer. Legg på stekebrett med bakepapir.
- 2
Bre pesto utover bunnene og dryss revet gulost oppå. Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til de er gylne.
- 3
Topping: Skjær avokado og tomat i skiver, og løk i tynne ringer. Fordel avokado, tomater og løk utover pizzaene. Fortsett med halve cherrytomater, fetaost i biter, sorte oliven og ruccola. Server med en hvitløksdressing til. Kos dere!