Mini vegetarpizza toppet med mango, chili og cashewnøtter

Fint å servere små gode pizzaer, de passer perfekt i hånden om du vil.

30 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

Bunn:

1 pose Pizzabunn

2,5 dl lunkent vann

Fyll:

150 g vegetarfarse

1 stk liten løk

2 stk hvitløksbåter

1 pose Pizzafyll Tomat & Løk

2 dl vann

200 g hakkede tomater

0,5 pose frisk spinat

200 g revet gulost

10 stk cherrytomater

1 stk mango

0,25 stk rød chili

1 håndfull cashewnøtter

Topping:

1 håndfull frisk koriander

Forvarm stekeovnen til 250 °C.

Fremgangsmåte

1. Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann (ca. 40 °C) og olivenolje. Elt deigen lett og del den i 12 deigemner, ca. 50 g per. Kjevle ut deigen til de bli små og runde og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.

2. Fyll: Ha litt olje i en dyp panne. Stek vegetarfarsen lett sammen med hakket løk og hvitløk, rør godt. Tilsett pizzafyll-posens innhold, vann og hakkede tomater. Bland det godt sammen og la det putre på svak varme i 4-5 minutter. Tilslutt tilsettes 1 håndfull spinat. Rør til den faller sammen.

3. Fordel pizzafyllet på bunnene og dryss revet ost over. Topp med halve cherrytomater, mangobiter og cashewnøtter. Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 8 minutter, eller til de er sprø og gylne.

4. Strø frisk koriander på toppen og server!