Søk

Mini vegetarpizza toppet med mango, chili og cashewnøtter

Ingredienser til 4 porsjoner

Fint å servere små gode pizzaer, de passer perfekt i hånden om du vil.

  • Bunn

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn 370 g
  • 2,50 dl lunkent vann
  • Fyll

  • 150,00 g vegetarfarse
  • 1,00 stk liten løk
  • 2,00 stk hvitløksbåter
  • 1,00 pose TORO Pizzafyll Tomat & Løk 52 g
  • 2,00 dl vann
  • 200,00 g hakkede tomater
  • 0,50 pose frisk spinat
  • 200,00 g revet gulost
  • 10,00 stk cherrytomater
  • 1,00 stk mango
  • 0,25 stk rød chili
  • 1,00 håndfull cashewnøtter
  • Topping

  • 1,00 håndfull frisk koriander

Fint å servere små gode pizzaer, de passer perfekt i hånden om du vil.

Slik gjør du:

  1. 1Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann (ca. 40 °C) og olivenolje. Elt deigen lett og del den i 12 deigemner, ca. 50 g per. Kjevle ut deigen til de bli små og runde og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.
  2. 2Fyll: Ha litt olje i en dyp panne. Stek vegetarfarsen lett sammen med hakket løk og hvitløk, rør godt. Tilsett pizzafyll-posens innhold, vann og hakkede tomater. Bland det godt sammen og la det putre på svak varme i 4-5 minutter. Tilslutt tilsettes 1 håndfull spinat. Rør til den faller sammen.
  3. 3Fordel pizzafyllet på bunnene og dryss revet ost over. Topp med halve cherrytomater, mangobiter og cashewnøtter. Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 8 minutter, eller til de er sprø og gylne.
  4. 4Strø frisk koriander på toppen og server!

Produkt