Oppskrifter / Middag

Mini vegetarpizza toppet med mango, chili og cashewnøtter

30 min Enkel
Til 4 porsjoner

Bunn

1,00 poseTORO Pizzabunn 370g2,50 dllunkent vann

Fyll

150,00 gvegetarfarse1,00 stkliten løk2,00 stkhvitløksbåter1,00 poseTORO Pizzafyll Tomat & Urter 60g2,00 dlvann200,00 ghakkede tomater0,50 posefrisk spinat200,00 grevet ost10,00 stkcherrytomater1,00 stkmango0,25 stkrød chili1,00 håndfullcashewnøtter

Topping

1,00 håndfullfrisk koriander

Fint å servere små gode pizzaer, de passer perfekt i hånden om du vil.

Slik gjør du

  • 1

    Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann (ca. 40 °C) og olivenolje. Elt deigen lett og del den i 12 deigemner, ca. 50 g per. Kjevle ut deigen til de blir små og runde og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.

  • 2

    Fyll: Ha litt olje i en dyp panne. Stek vegetarfarsen lett sammen med hakket løk og hvitløk, rør godt. Tilsett pizzafyll-posens innhold, vann og hakkede tomater. Bland det godt sammen og la det putre på svak varme i 4-5 minutter. Tilslutt tilsettes spinat. Rør til den faller sammen.

  • 3

    Fordel pizzafyllet på bunnene og dryss revet ost over. Topp med halve cherrytomater, mangobiter og cashewnøtter. Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 8 minutter, eller til de er sprø og gylne.

  • 4

    Strø frisk koriander på toppen og server!

Dette trenger du