Vegetarpizza med blåmuggost
En grønnere middag
- En times tid
- Enkel

"Pizza bianca" er en av de mest populære smakene i restaurantmarkedet, som du nå enkelt kan lage hjemme. Fyll på med valnøtter, ruccola, sjampinjong, rødløk så har du en hjemmelaget og spennende variant!
- 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk 400g
- 1,50 dl vann
- 2,00 ss olje
- 1,00 pose TORO Pizzasaus Hvit 28 g
- 1,50 dl vann
- 3,00 ss rømme eller crème fraîche
- 100,00 g norsk blåmuggost
- 4,00 stk sjampinjong
- 2,00 ss valnøtter
- 0,25 stk rødløk
Toppes med
- frisk ruccola
"Pizza bianca" er en av de mest populære smakene i restaurantmarkedet, som du nå enkelt kan lage hjemme. Fyll på med valnøtter, ruccola, sjampinjong, rødløk så har du en hjemmelaget og spennende variant!
Nb! Sjekk gjerne at blåmuggosten du bruker er laget med mikrobiell løpe dersom du vil ha et helvegetarisk alternativ. De fleste norskproduserte er vegetariske.
Slik gjør du:
- 1
Lag pizzabunnen som angitt på pakken.
- 2
Visp posens innhold med 1,5 dl kaldt vann.
- 3
Rør inn 3 ss rømme eller crème fraîche og la den stå i 2 minutter. Sausen er tynn og er lett å fordele.
- 4
Fordel sausen på pizzabunnen, og legg på blåmuggost, stekte sjampinjonger i biter, 1 neve valnøtter og 1/4 rødløk i skiver.
- 5
Stek midt i ovnen ved 250 °C, 10-12 minutter. Dryss på ruccolasalat før servering.