Italiensk vegetarpizza
En grønnere middag
- Ca. en halv time
- Enkel


Nydelig med løvtynn pizza! Deigen er lett å jobbe med og smaken fortreffelig!
Bunn
- 1,00 pose
- 1,50 dl vann
- 2,00 ss olivenolje
Fyll
- 1,00 pose
- 400,00 g hakkede tomater
- 1,00 dl vann
- 150,00 g vegetarfarse
- 2,00 ss rapsolje
- 0,50 stk rødløk
- 0,50 stk paprika, gul
- 15,00 stk cherrytomater
- 175,00 g revet gulost
Topping
- 1,00 håndfull ruccola
Garnityr
- Forvarm stekeovnen til 225 °C.
Serveres med
Nydelig med løvtynn pizza! Deigen er lett å jobbe med og smaken fortreffelig!
Slik gjør du:
- 1
Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann (ca. 40 °C) og olivenolje. Elt deigen lett og la den hvile ca. 15 minutter. Del i to og kjevl ut to runde, tynne bunner. Legg dem på stekebrett med bakepapir.
- 2
Fyll: Brun så vidt vegetarfarse i olje i en dyp panne. Hell pizzafyll-posens innhold over sammen med hakkede tomater og vann. Rør godt og la det småkoke på svak varme i 4-5 minutter. Vend inn rødløk i tynne båter og halve paprikaskiver.
- 3
Fordel pizzafyllet på pizzabunnene og dryss over revet ost. Topp med halve cherrytomater.
- 4
Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 8 minutter, eller til de er sprø og gyllene.
- 5
Dryss ruccola over ved servering og server rømmedressing til.