Italiensk vegetarpizza

En grønnere middag

Ingredienser til 4 porsjoner

Nydelig med løvtynn pizza! Deigen er lett å jobbe med og smaken fortreffelig!

  • Bunn

  • 1,00 pose Pizzabunn Italiensk type
  • 1,50 dl vann
  • 2,00 ss olivenolje
  • Fyll

  • 1,00 pose Pizzafyll Tomat & Løk
  • 400,00 g hakkede tomater
  • 1,00 dl vann
  • 150,00 g vegetarfarse
  • 2,00 ss rapsolje
  • 0,50 stk rødløk
  • 0,50 stk paprika, gul
  • 15,00 stk cherrytomater
  • 175,00 g revet gulost
  • Topping

  • 1,00 håndfull ruccola
    • Garnityr

    • Forvarm stekeovnen til 225 °C.
    • Serveres med

Nydelig med løvtynn pizza! Deigen er lett å jobbe med og smaken fortreffelig!

Slik gjør du:

  1. 1

    Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann (ca. 40 °C) og olivenolje. Elt deigen lett og la den hvile ca. 15 minutter. Del i to og kjevl ut to runde, tynne bunner. Legg dem på stekebrett med bakepapir.

  2. 2

    Fyll: Brun så vidt vegetarfarse i olje i en dyp panne. Hell pizzafyll-posens innhold over sammen med hakkede tomater og vann. Rør godt og la det småkoke på svak varme i 4-5 minutter. Vend inn rødløk i tynne båter og halve paprikaskiver.

  3. 3

    Fordel pizzafyllet på pizzabunnene og dryss over revet ost. Topp med halve cherrytomater.

  4. 4

    Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 8 minutter, eller til de er sprø og gyllene.

  5. 5

    Dryss ruccola over ved servering og server rømmedressing til.