Søk

Italiensk vegetarpizza

Ingredienser til 4 personer

Nydelig med løvtynn pizza! Deigen er lett å jobbe med og smaken fortreffelig!

  • Bunn

  • 1,50 dl vann
  • 2,00 ss olivenolje
  • 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk type
  • Fyll

  • 15,00 stk cherrytomater
  • 175,00 g revet gulost
  • 1,00 pose TORO Pizzafyll Tomat & Løk
  • 400,00 g hakkede tomater
  • 1,00 dl vann
  • 150,00 g vegetarfarse
  • 2,00 ss rapsolje
  • 0,50 stk rødløk
  • 0,50 stk paprika, gul
  • Topping

  • 1,00 håndfull ruccola

Nydelig med løvtynn pizza! Deigen er lett å jobbe med og smaken fortreffelig!

Slik gjør du:

  1. 1Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann (ca. 40 °C) og olivenolje. Elt deigen lett og la den hvile ca. 15 minutter. Del i to og kjevl ut to runde, tynne bunner. Legg dem på stekebrett med bakepapir.
  2. 2Fyll: Brun så vidt vegetarfarse i olje i en dyp panne. Hell pizzafyll-posens innhold over sammen med hakkede tomater og vann. Rør godt og la det småkoke på svak varme i 4-5 minutter. Vend inn rødløk i tynne båter og halve paprikaskiver.
  3. 3Fordel pizzafyllet på pizzabunnene og dryss over revet ost. Topp med halve cherrytomater.
  4. 4Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 8 minutter, eller til de er sprø og gyllene.
  5. 5Dryss ruccola over ved servering og server rømmedressing til.

Produkt