Italiensk vegetarpizza

Nydelig med løvtynn pizza! Deigen er lett å jobbe med og smaken fortreffelig!

30 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

Bunn:

1 pose Pizzabunn Italiensk type

1,5 dl vann

2 ss olivenolje

Fyll:

1 pose Pizzafyll Tomat & Løk

400 g hakkede tomater

1 dl vann

150 g vegetarfarse

2 ss rapsolje

0,5 stk rødløk

0,5 stk paprika, gul

15 stk cherrytomater

175 g revet gulost

Topping:

1 håndfull ruccola

Forvarm stekeovnen til 275 °C.

Fremgangsmåte

1. Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann (ca. 40 °C) og olivenolje. Elt deigen lett og la den hvile ca. 15 minutter. Del i to og kjevl ut to runde, tynne bunner. Legg dem på stekebrett med bakepapir.

2. Fyll: Brun så vidt vegetarfarse i olje i en dyp panne. Hell pizzafyll-posens innhold over sammen med hakkede tomater og vann. Rør godt og la det småkoke på svak varme i 4-5 minutter. Vend inn rødløk i tynne båter og halve paprikaskiver.

3. Fordel pizzafyllet på pizzabunnene og dryss over revet ost. Topp med halve cherrytomater.

4. Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 8 minutter, eller til de er sprø og gyllene.

5. Dryss ruccola over ved servering og server rømmedressing til.

Serveres med:

6783