Vegetarpizza med squash, spinat og paprika
En grønnere middag
- Ca. en halv time
- Enkel
- Vegetar

Visste du at pizza er Norges mest spiste middagsrett? Vi synes det er skikkelig digg å variere fyllet med litt grønnere alternativ. Prøv denne spennende vegetarpizzaen med squash, spinat og paprika!
- 1,00 pose TORO Pizzabunn 370 g
- 25,00 dl lunkent vann
Fyll:
- 1,00 pose TORO Pizzafyll Tomat & Løk 52 g
- 3,00 dl vann
- 1,00 stk squash
- 1,00 stk gul paprika
- 1,00 stk rødløk
- 150,00 g revet ost
- 150,00 g frisk spinat
- 1,00 ss oregano
Topping:
- 200,00 g fetaost
- 0,50 stk frisk basilikum
- 1,00 håndfull ruccola
- 100,00 g cherrytomater
Visste du at pizza er Norges mest spiste middagsrett? Vi synes det er skikkelig digg å variere fyllet med litt grønnere alternativ. Prøv denne spennende vegetarpizzaen med squash, spinat og paprika!
Slik gjør du:
- 1
Pizzabunn: Elt sammen melblandingen med 2,5 dl lunkent vann. Del i 2 emner og dra ut til avlange leiver eller en stor pizza.
- 2
Kok opp pizzasausen med vann, la koke ca. 5 minutter. Skjær opp squash, paprika og rødløk i skiver.
- 3
Ha sausen på pizzabunnen og legg på ost og grønnsaker. Stekes på 225 grader i 10-12 minutter.
- 4
Topp hver pizza med revet fetaost, basilikum, ruccola og delte cherrytomater.