Søk

Vegetarpizza med squash, spinat og paprika

En grønnere middag

Ingredienser til 4 porsjoner

Visste du at pizza er Norges mest spiste middagsrett? Vi synes det er skikkelig digg å variere fyllet med litt grønnere alternativ. Prøv denne spennende vegetarpizzaen med squash, spinat og paprika!

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn 370 g
  • 25,00 dl lunkent vann
  • Fyll:

  • 1,00 pose TORO Pizzafyll Tomat & Løk 52 g
  • 3,00 dl vann
  • 1,00 stk squash
  • 1,00 stk gul paprika
  • 1,00 stk rødløk
  • 150,00 g revet ost
  • 150,00 g frisk spinat
  • 1,00 ss oregano
  • Topping:

  • 200,00 g fetaost
  • 0,50 stk frisk basilikum
  • 1,00 håndfull ruccola
  • 100,00 g cherrytomater

Visste du at pizza er Norges mest spiste middagsrett? Vi synes det er skikkelig digg å variere fyllet med litt grønnere alternativ. Prøv denne spennende vegetarpizzaen med squash, spinat og paprika!

Slik gjør du:

  1. 1Pizzabunn: Elt sammen melblandingen med 2,5 dl lunkent vann. Del i 2 emner og dra ut til avlange leiver eller en stor pizza.
  2. 2Kok opp pizzasausen med vann, la koke ca. 5 minutter. Skjær opp squash, paprika og rødløk i skiver.
  3. 3Ha sausen på pizzabunnen og legg på ost og grønnsaker. Stekes på 225 grader i 10-12 minutter.
  4. 4Topp hver pizza med revet fetaost, basilikum, ruccola og delte cherrytomater.