Søk

Italiensk vegetarpizza med spinat, tomat og basilikum

Ingredienser til 4 personer

Vår egen italienske pizzabunn er perfekt utgangspunkt når du skal diske opp med skikkelig pizza med italiensk feeling. Ikke bare smaker den godt, men den er også et vegetarisk. Bellisima!

  • Bunn:

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk type
  • 1,50 dl vann
  • 2,00 ss olje
  • Fyll:

  • 0,50 glass Idun Pizzasaus Italiensk Type
  • 100,00 g spinat
  • 200,00 g mozzarella
  • 2,00 stk tomater
  • 40,00 g pinjekjerner
  • Topping:

  • 0,50 stk frisk basilikum

Vår egen italienske pizzabunn er perfekt utgangspunkt når du skal diske opp med skikkelig pizza med italiensk feeling. Ikke bare smaker den godt, men den er også et vegetarisk. Bellisima!

Slik gjør du:

  1. 1Pizzabunn: Elt sammen melblandingen med vann og olje. Del deigen i 2 emner og form til boller. La hvile 15 minutter.
  2. 2Sett ovnen på maks temperatur (250-275 grader). Kjevle ut eller bruk fingertuppene til å forme pizzabunnene. Legg på stekebrett med bakepapir.
  3. 3Fordel pizzasaus på bunnene og legg på spinat, mozzarella, skivet tomat og pinjekjerner.
  4. 4Stek midt i ovnen til skorpen er gyllen, 8-10 minutter. Dryss over revet basilikum like før servering.

Produkt