Italiensk vegetarpizza med spinat, tomat og basilikum

En grønnere middag

Italiensk vegetarpizza med spinat, tomat og basilikum
Vegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.
Ingredienser til 4 porsjoner

Vår egen italienske pizzabunn er perfekt utgangspunkt når du skal diske opp med skikkelig pizza med italiensk feeling. Ikke bare smaker den godt, men den er også et vegetarisk. Bellisima!

  • Bunn:

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk 400g
  • 1,50 dl vann
  • 2,00 ss olje
  • Fyll:

  • 0,50 glass Idun Pizzasaus Italiensk
  • 100,00 g spinat
  • 200,00 g mozzarella
  • 2,00 stk tomater
  • 40,00 g pinjekjerner
  • Topping:

  • 0,50 stk frisk basilikum

Vår egen italienske pizzabunn er perfekt utgangspunkt når du skal diske opp med skikkelig pizza med italiensk feeling. Ikke bare smaker den godt, men den er også et vegetarisk. Bellisima!

Sjekk gjerne at du bruker en mozzarella med mikrobiell løpe dersom du vil ha et helvegetarisk alternativ.

Slik gjør du:

  1. 1

    Pizzabunn: Elt sammen melblandingen med vann og olje. Del deigen i 2 emner og form til boller. La hvile 15 minutter.

  2. 2

    Sett ovnen på maks temperatur (250-275 grader). Kjevle ut eller bruk fingertuppene til å forme pizzabunnene. Legg på stekebrett med bakepapir.

  3. 3

    Fordel pizzasaus på bunnene og legg på spinat, mozzarella, skivet tomat og pinjekjerner.

  4. 4

    Stek midt i ovnen til skorpen er gyllen, 8-10 minutter. Dryss over revet basilikum like før servering.