Vegetarpizza med tomat, løk & urter

En grønnere middag

Vegetarpizza med tomat, løk & urter
Vegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.
Ingredienser til 4 porsjoner

Denne varianten med masse deilige grønnsaker og ost er bare helt himmelsk!

  • Bunn

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn litt grovere 373 g
  • 3,00 dl lunkent vann ca. 40 °C
  • Fyll

  • 1,00 pose
  • 400,00 g hakkede tomater
  • 2,00 dl vann
  • 0,50 stk squash
  • 100,00 g sopp
  • 1,00 stk liten løk
  • 1,00 stk liten paprika, gjerne oransje
  • 200,00 g revet gulost
  • 2,00 stk tomater
  • 100,00 g sorte bønner
  • Topping

  • 2,00 kvaster friske urter, f.eks oregano
  • 1,00 håndfull ruccola
    • Garnityr

    • Forvarm stekeovnen til 225 °C.

Denne varianten med masse deilige grønnsaker og ost er bare helt himmelsk!

Slik gjør du:

  1. 1

    Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann, ca. 40 °C, og elt deigen lett. Kjevle den ut til en firkant. Legg på et stekebrett med bakepapir.

  2. 2

    Fyll: Hell pizzafyll-posens innhold i en arbeidsbolle og tilsett hakkede tomater og vann. Bland det hele godt og la det stå et par minutter. Bre fyllet utover deigen. Stek lett halve skiver av squash og sopp, løk i tynne båter og paprika i halve skiver.

  3. 3

    Dryss det meste av osten over tomatfyllet. Fordel grønnsakene, godt skylte sorte bønner og tomat i skiver oppå osten. Dryss siste rest av osten over det hele.

  4. 4

    Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til den er sprø og gyllen.

  5. 5

    Dryss grønt på toppen og server!