Søk

Vegetarpizza med tomat, løk & urter

En grønnere middag

Ingredienser til 4 porsjoner

Denne varianten med masse deilige grønnsaker og ost er bare helt himmelsk!

  • Bunn

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn litt grovere 373 g
  • 3,00 dl lunkent vann ca. 40 °C
  • Fyll

  • 1,00 pose TORO Pizzafyll Tomat & Urter 58 g
  • 400,00 g hakkede tomater
  • 2,00 dl vann
  • 0,50 stk squash
  • 100,00 g sopp
  • 1,00 stk liten løk
  • 1,00 stk liten paprika, gjerne oransje
  • 200,00 g revet gulost
  • 2,00 stk tomater
  • 100,00 g sorte bønner
  • Topping

  • 2,00 kvaster friske urter, f.eks oregano
  • 1,00 håndfull ruccola

Denne varianten med masse deilige grønnsaker og ost er bare helt himmelsk!

Slik gjør du:

  1. 1Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann, ca. 40 °C, og elt deigen lett. Kjevle den ut til en firkant. Legg på et stekebrett med bakepapir.
  2. 2Fyll: Hell pizzafyll-posens innhold i en arbeidsbolle og tilsett hakkede tomater og vann. Bland det hele godt og la det stå et par minutter. Bre fyllet utover deigen. Stek lett halve skiver av squash og sopp, løk i tynne båter og paprika i halve skiver.
  3. 3Dryss det meste av osten over tomatfyllet. Fordel grønnsakene, godt skylte sorte bønner og tomat i skiver oppå osten. Dryss siste rest av osten over det hele.
  4. 4Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til den er sprø og gyllen.
  5. 5Dryss grønt på toppen og server!

Produkt