Vegetarpizza med tomat, løk & urter

Denne varianten med masse deilige grønnsaker og ost er bare helt himmelsk!

30 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

Bunn:

1 pose Pizzabunn litt grovere

3 dl lunkent vann ca. 40 °C

Fyll:

1 pose Pizzafyll Tomat & Urter

400 g hakkede tomater

2 dl vann

0,5 stk squash

100 g sopp

1 stk liten løk

1 stk liten paprika, gjerne oransje

200 g revet gulost

2 stk tomater

100 g sorte bønner

Topping:

2 kvaster friske urter, f.eks oregano

1 håndfull ruccola

Forvarm stekeovnen til 225 °C.

Fremgangsmåte

1. Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann, ca. 40 °C, og elt deigen lett. Kjevle den ut til en firkant. Legg på et stekebrett med bakepapir.

2. Fyll: Hell pizzafyll-posens innhold i en arbeidsbolle og tilsett hakkede tomater og vann. Bland det hele godt og la det stå et par minutter. Bre fyllet utover deigen. Stek lett halve skiver av squash og sopp, løk i tynne båter og paprika i halve skiver.

3. Dryss det meste av osten over tomatfyllet. Fordel grønnsakene, godt skylte sorte bønner og tomat i skiver oppå osten. Dryss siste rest av osten over det hele.

4. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til den er sprø og gyllen.

5. Dryss grønt på toppen og server!

Tips: