Italiensk pizza med fennikelsalami og rosmarin

Ingredienser til 4 porsjoner

Fennikelsalami passer godt sammen med rosmarin. Kjøp gjerne fersk rosmarin, plukk av bladene og strø dem på toppen etter steking.

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk
  • 1,00 glass Pizzasaus
  • 300,00 g mozzarella, fersk
  • 1,00 stk rødløk i skiver
  • 18,00 stk fennikelsalami, skiver
  • 4,00 kvaster rosmarin stilk

Fennikelsalami passer godt sammen med rosmarin. Kjøp gjerne fersk rosmarin, plukk av bladene og strø dem på toppen etter steking.

Slik gjør du:

  1. 1

    Sett stekeovnen på 275 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og eventuelt pizzastein. Lag pizzabunn etter anvisning på posen

  2. 2

    Smør på et tynt lag pizzasaus. Legg på mozzarella og løk.

  3. 3

    Stek hver pizza på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.

  4. 4

    Ha en skive fennikelsalami på hvert pizzastykke og strø rosmarinblader på toppen.

Ekstra digg smaktips

Hvis du ikke har fennikelsalami kan du bruke en annen krydret spekepølse.