Italiensk pizza med fennikelsalami og rosmarin
- En times tid
- Enkel
Ingredienser til 4 porsjoner
Fennikelsalami passer godt sammen med rosmarin. Kjøp gjerne fersk rosmarin, plukk av bladene og strø dem på toppen etter steking.
- 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk 400g
- 1,00 glass Idun Pizzasaus
- 300,00 g mozzarella, fersk
- 1,00 stk rødløk i skiver
- 18,00 stk fennikelsalami, skiver
- 4,00 kvaster rosmarin stilk
Fennikelsalami passer godt sammen med rosmarin. Kjøp gjerne fersk rosmarin, plukk av bladene og strø dem på toppen etter steking.
Slik gjør du:
- 1
Sett stekeovnen på 275 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og eventuelt pizzastein. Lag pizzabunn etter anvisning på posen
- 2
Smør på et tynt lag pizzasaus. Legg på mozzarella og løk.
- 3
Stek hver pizza på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.
- 4
Ha en skive fennikelsalami på hvert pizzastykke og strø rosmarinblader på toppen.