Søk

Italiensk pizza med fennikelsalami og rosmarin

Ingredienser til 4 porsjoner

Fennikelsalami passer godt sammen med rosmarin. Kjøp gjerne fersk rosmarin, plukk av bladene og strø dem på toppen etter steking.

  • 1,00 pose Toro Pizzabunn Italiensk
  • 1,00 glass Pizzasaus
  • 300,00 g mozzarella, fersk
  • 1,00 stk rødløk i skiver
  • 18,00 stk fennikelsalami, skiver
  • 4,00 kvaster rosmarin stilk

Fennikelsalami passer godt sammen med rosmarin. Kjøp gjerne fersk rosmarin, plukk av bladene og strø dem på toppen etter steking.

Slik gjør du:

  1. 1Sett stekeovnen på 275 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og eventuelt pizzastein. Lag pizzabunn etter anvisning på posen
  2. 2Smør på et tynt lag pizzasaus. Legg på mozzarella og løk.
  3. 3Stek hver pizza på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.
  4. 4Ha en skive fennikelsalami på hvert pizzastykke og strø rosmarinblader på toppen.

Tips !

Hvis du ikke har fennikelsalami kan du bruke en annen krydret spekepølse.