Ovnsbakte båtpoteter med deilige urter
- 45 min.

Ingredienser til 4 porsjoner
Det ultimate tilbehøret til stekt og grillet kjøtt!
- 800,00 g poteter
- 3,00 ss olje
- 2,00 ts TORO Krydderiet Timian hel 6 g
- 2,00 ts TORO Krydderiet Rosmarin 42 g
- 1,00 ts TORO Krydderiet Oregano 10 g
Toppes med
- Salt og pepper
Stekes ved 200 °C i 20-30 minutter på midterste rille.
Det ultimate tilbehøret til stekt og grillet kjøtt!
Slik gjør du:
- 1
Skyll og skrell potetene. Skjær i båter og legg utover et stekebrett med bakepapir. Drypp over litt olje og krydre med urter, salt og pepper. Vend på potetene slik at olje og krydder blir jevnt fordelt. Stek potetene som angitt. Bruk en gaffel eller spiss kniv for å sjekke om de er ferdige.