Italiensk pizza med sopp

Italiensk pizza med sopp
Ingredienser til 4 porsjoner

Soppizza er godt i flere varianter, miks de soppene du liker best! Vi synes for eksempel det er godt med kantareller, steinsopp og sjampinjong.

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk 400g
  • 1,00 glass
  • 300,00 g mozzarella, fersk
  • 20,00 stk kantareller
  • 20,00 stk steinsopp
  • 10,00 stk sjampinjong
  • 1,00 stk løk i skiver
  • 4,00 stk timian, stilk, fersk
  • 8,00 ss parmesan

Soppizza er godt i flere varianter, miks de soppene du liker best! Vi synes for eksempel det er godt med kantareller, steinsopp og sjampinjong.

Slik gjør du:

  1. 1

    Sett stekeovnen på 275 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og eventuelt pizzastein. Lag pizzabunn etter anvisning på posen

  2. 2

    Smør på et tynt lag pizzasaus. Stek sopp i smør eller olje. Fordel mozzarella, sopp og løk på bunnene

  3. 3

    Stek hver pizza på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen. Strø på timianblader og revet parmesan