Søk

Italiensk pizza med sopp

Ingredienser til 4 porsjoner

Soppizza er godt i flere varianter, miks de soppene du liker best! Vi synes for eksempel det er godt med kantareller, steinsopp og sjampinjong.

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk 400g
  • 1,00 glass Pizzasaus Original
  • 300,00 g mozzarella, fersk
  • 20,00 stk kantareller
  • 20,00 stk steinsopp
  • 10,00 stk sjampinjong
  • 1,00 stk løk i skiver
  • 4,00 stk timian, stilk, fersk
  • 8,00 ss parmesan

Soppizza er godt i flere varianter, miks de soppene du liker best! Vi synes for eksempel det er godt med kantareller, steinsopp og sjampinjong.

Slik gjør du:

  1. 1Sett stekeovnen på 275 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og eventuelt pizzastein. Lag pizzabunn etter anvisning på posen
  2. 2Smør på et tynt lag pizzasaus. Stek sopp i smør eller olje. Fordel mozzarella, sopp og løk på bunnene
  3. 3Stek hver pizza på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen. Strø på timianblader og revet parmesan

Tips !

Har du noe spekeskinke i kjøleskapet kan du legge på disse etter steking.