Italiensk pizza med sopp
- En times tid
- Enkel
Ingredienser til 4 porsjoner
Soppizza er godt i flere varianter, miks de soppene du liker best! Vi synes for eksempel det er godt med kantareller, steinsopp og sjampinjong.
- 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk 400g
- 1,00 glass
- 300,00 g mozzarella, fersk
- 20,00 stk kantareller
- 20,00 stk steinsopp
- 10,00 stk sjampinjong
- 1,00 stk løk i skiver
- 4,00 stk timian, stilk, fersk
- 8,00 ss parmesan
Soppizza er godt i flere varianter, miks de soppene du liker best! Vi synes for eksempel det er godt med kantareller, steinsopp og sjampinjong.
Slik gjør du:
- 1
Sett stekeovnen på 275 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og eventuelt pizzastein. Lag pizzabunn etter anvisning på posen
- 2
Smør på et tynt lag pizzasaus. Stek sopp i smør eller olje. Fordel mozzarella, sopp og løk på bunnene
- 3
Stek hver pizza på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen. Strø på timianblader og revet parmesan