Italiensk pizza med skinke og pesto

Italiensk pizza med skinke og pesto
Ingredienser til 4 porsjoner

Skinke, rødløk og pesto – så enkelt – og så godt. Et triks er å toppe med pesto etter at pizzaen er stekt for en ekstra frisk smak av basilikum.

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk 400g
  • 1,00 glass Idun Pizzasaus
  • 300,00 g mozzarella, fersk
  • 20,00 stk kokt, revet skinke i biter
  • 1,00 stk rødløk i skiver
  • 20,00 ts basilikum pesto

Skinke, rødløk og pesto – så enkelt – og så godt. Et triks er å toppe med pesto etter at pizzaen er stekt for en ekstra frisk smak av basilikum.

Slik gjør du:

  1. 1

    Sett stekeovnen på 275 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og eventuelt pizzastein. Lag pizzabunn etter anvisning på posen

  2. 2

    Smør på et tynt lag pizzasaus. Legg på mozzarella, skinke og rødløk

  3. 3

    Stek hver pizza på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.

  4. 4

    Fordel pesto på pizzaen.