Søk

Italiensk pizza med skinke og pesto

Ingredienser til 4 porsjoner

Skinke, rødløk og pesto – så enkelt – og så godt. Et triks er å toppe med pesto etter at pizzaen er stekt for en ekstra frisk smak av basilikum.

  • 1,00 pose Toro Pizzabunn Italiensk
  • 1,00 glass Pizzasaus
  • 300,00 g mozzarella, fersk
  • 20,00 stk kokt, revet skinke i biter
  • 1,00 stk rødløk i skiver
  • 20,00 ts basilikum pesto

Skinke, rødløk og pesto – så enkelt – og så godt. Et triks er å toppe med pesto etter at pizzaen er stekt for en ekstra frisk smak av basilikum.

Slik gjør du:

  1. 1Sett stekeovnen på 275 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og eventuelt pizzastein. Lag pizzabunn etter anvisning på posen
  2. 2Smør på et tynt lag pizzasaus. Legg på mozzarella, skinke og rødløk
  3. 3Stek hver pizza på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.
  4. 4Fordel pesto på pizzaen.

Tips !

Hvis du ikke har grønn pesto kan du bruke rød pesto av soltørket tomat!