Italiensk pizza med skinke og pesto
- En times tid
- Enkel

Ingredienser til 4 porsjoner
Skinke, rødløk og pesto – så enkelt – og så godt. Et triks er å toppe med pesto etter at pizzaen er stekt for en ekstra frisk smak av basilikum.
- 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk
- 1,00 glass Pizzasaus
- 300,00 g mozzarella, fersk
- 20,00 stk kokt, revet skinke i biter
- 1,00 stk rødløk i skiver
- 20,00 ts basilikum pesto
Skinke, rødløk og pesto – så enkelt – og så godt. Et triks er å toppe med pesto etter at pizzaen er stekt for en ekstra frisk smak av basilikum.
Slik gjør du:
- 1
Sett stekeovnen på 275 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og eventuelt pizzastein. Lag pizzabunn etter anvisning på posen
- 2
Smør på et tynt lag pizzasaus. Legg på mozzarella, skinke og rødløk
- 3
Stek hver pizza på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.
- 4
Fordel pesto på pizzaen.