Søk

Italiensk pizza med spekeskinke

Ingredienser til 4 porsjoner

Denne pizzaen har en mild og god smak og passer derfor til hele familien. Et lurt triks er å toppe med spekeskinke og ruccola etter steking, da holder skinken og ruccolaen seg myk og fersk.

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk 400g
  • 1,00 glass Pizzasaus Original
  • 300,00 g mozzarella, fersk
  • 1,00 stk rødløk i skiver
  • 8,00 ss pinjekjerner
  • 16,00 stk spekeskinke
  • 2,00 håndfull ruccola

Denne pizzaen har en mild og god smak og passer derfor til hele familien. Et lurt triks er å toppe med spekeskinke og ruccola etter steking, da holder skinken og ruccolaen seg myk og fersk.

Slik gjør du:

  1. 1Sett stekeovnen på 275 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og ev pizzastein. Lag pizzabunn etter anvisning på posen
  2. 2Smør på et tynt lag med pizzasaus. Legg på mozzarella, rødløk og pinjekjerner.
  3. 3Stek hver pizza på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.
  4. 4Ha en skive spekeskinke på hvert pizzastykke, og fordel ruccola på hele pizzaen.

Tips !

Server gjerne med frisk melon og ekstra spekeskinke!