Italiensk pizza med spekeskinke
- En times tid
- Enkel
Ingredienser til 4 porsjoner
Denne pizzaen har en mild og god smak og passer derfor til hele familien. Et lurt triks er å toppe med spekeskinke og ruccola etter steking, da holder skinken og ruccolaen seg myk og fersk.
- 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk 400g
- 1,00 glass
- 300,00 g mozzarella, fersk
- 1,00 stk rødløk i skiver
- 8,00 ss pinjekjerner
- 16,00 stk spekeskinke
- 2,00 håndfull ruccola
Denne pizzaen har en mild og god smak og passer derfor til hele familien. Et lurt triks er å toppe med spekeskinke og ruccola etter steking, da holder skinken og ruccolaen seg myk og fersk.
Slik gjør du:
- 1
Sett stekeovnen på 275 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og ev pizzastein. Lag pizzabunn etter anvisning på posen
- 2
Smør på et tynt lag med pizzasaus. Legg på mozzarella, rødløk og pinjekjerner.
- 3
Stek hver pizza på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.
- 4
Ha en skive spekeskinke på hvert pizzastykke, og fordel ruccola på hele pizzaen.