Italiensk pizza med spekeskinke

Italiensk pizza med spekeskinke
Ingredienser til 4 porsjoner

Denne pizzaen har en mild og god smak og passer derfor til hele familien. Et lurt triks er å toppe med spekeskinke og ruccola etter steking, da holder skinken og ruccolaen seg myk og fersk.

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn Italiensk 400g
  • 1,00 glass
  • 300,00 g mozzarella, fersk
  • 1,00 stk rødløk i skiver
  • 8,00 ss pinjekjerner
  • 16,00 stk spekeskinke
  • 2,00 håndfull ruccola

Denne pizzaen har en mild og god smak og passer derfor til hele familien. Et lurt triks er å toppe med spekeskinke og ruccola etter steking, da holder skinken og ruccolaen seg myk og fersk.

Slik gjør du:

  1. 1

    Sett stekeovnen på 275 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og ev pizzastein. Lag pizzabunn etter anvisning på posen

  2. 2

    Smør på et tynt lag med pizzasaus. Legg på mozzarella, rødløk og pinjekjerner.

  3. 3

    Stek hver pizza på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.

  4. 4

    Ha en skive spekeskinke på hvert pizzastykke, og fordel ruccola på hele pizzaen.