Oppskrifter / Italiensk

Italiensk pizza med spekeskinke

60 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 glassIdun Pizzasaus Original 290g1,00 poseTORO Pizzabunn Italiensk 400g300,00 gmozzarella, fersk1,00 stkrødløk i skiver8,00 sspinjekjerner16,00 stkspekeskinke2,00 håndfullruccola

Denne pizzaen har en mild og god smak og passer derfor til hele familien. Et lurt triks er å toppe med spekeskinke og ruccola etter steking, da holder skinken og ruccolaen seg myk og fersk.

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på 275 grader eller maks temperatur og forvarm ovn og ev pizzastein. Lag pizzabunn etter anvisning på posen

  • 2

    Smør på et tynt lag med pizzasaus. Legg på mozzarella, rødløk og pinjekjerner.

  • 3

    Stek hver pizza på nederste rille i 5-8 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen.

  • 4

    Ha en skive spekeskinke på hvert pizzastykke, og fordel ruccola på hele pizzaen.

Dette trenger du