Høsten er en fantastisk tid på året, med fargerike blader, kjøligere vær og ikke minst masse deilig mat!
Høsten er også tiden for å trekke inn fra det kjølige været og nyte varm, sesongbasert mat, enten du er hjemme eller på hytta! En av de mest populære måtene å tilberede høstmat på er å lage varme supper og gryteretter. Dette er også den perfekte måten å bruke opp alt man har i kjøleskapet og redde restene sine på.
Gryteretter som Fransk Biffgryte eller Chili con Carne er enkle å lage og kan serveres til middagsgjester eller bare til familien. Hvis du vil være litt kreativ med høstmaten på en enkel måte, kan du prøve å steke eller grille noen grønnsaker du har liggende hjemme og slenge de oppi en TORO-suppe eller -gryte. Søtpoteter, gresskar, sopp og rosenkål smaker fantastisk når de grilles eller stekes med litt olje og krydder.
Her gir vi deg våre heteste tips til smakfulle retter i høstkulda.