Gulasj

Få supper er vel mer egnet for kalde høst- og vinterkveld enn gulasj. Lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang, denne er super å fryse ned til neste anledning!

120 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

400 g høyrygg

2 stk løk

4 stk kokefast potet

1 ss paprikapulver

0,5 ts karve

1 ts merian

0,5 ts Chilikrydder

1 ss hvetemel

0,5 dl solsikkeolje

2 ss tomatpurè

2 terninger Klar kjøttbuljong blokk

1 l vann

Fremgangsmåte

1. Del opp høyrygg, løk og potet i passe terninger. Bland sammen med krydder og mel. Stek gyllent i solsikkeolje i en stekepanne eller i bunnen av en vid kjele. Tilsett så tomatpure, oksebuljong og vann. Rør godt og la småkoke i 1-1,5 time under lokk. Smak eventuelt til med mer salt. Server med brød og smør.

Tips: