Vegetar stroganoffgryte med sopp og bønner
En grønnere middag
- Under 20 min.
- Enkel
- Vegetar

Ingredienser til 4 porsjoner
Stroganoffgryte er en klassiker på søndagsmiddagsbordet, men du kan enkelt forvandle den til en smaksrik og grønnere vegetargryte med et par små, enkle grep.
- 500,00 g sopp
- 1,00 boks hvite bønner
- 1,00 pose TORO Stroganoff gryte 105g
- 4,00 dl vann
- 4,00 dl melk eller fløte
Serveres med
- 4 porsjoner tagliatelle
Stroganoffgryte er en klassiker på søndagsmiddagsbordet, men du kan enkelt forvandle den til en smaksrik og grønnere vegetargryte med et par små, enkle grep.
Slik gjør du:
- 1
Rens soppen og skjær i skiver. Stek soppen på høy varme i litt olje. Skyll bønnene og la de renne av seg.
- 2
Kok pasta etter anvisning på pakken.
- 3
Bland stroganoffgryten sammen med vann og melk/fløte. Kok opp under omrøring og la småkoke videre i 10 minutter. Tilsett den stekte soppen og bønnene mot slutten av koketiden.
- 4
Server gryten sammen med tagliatelle. Topp gjerne retten med et dryss hakket persille.