Søk

Vegetar stroganoffgryte med sopp og bønner

En grønnere middag

Ingredienser til 4 porsjoner

Stroganoffgryte er en klassiker på søndagsmiddagsbordet, men du kan enkelt forvandle den til en smaksrik og grønnere vegetargryte med et par små, enkle grep.

  • 500,00 g sopp
  • 1,00 boks hvite bønner
  • 1,00 pose TORO Stroganoff gryte 105g
  • 4,00 dl vann
  • 4,00 dl melk eller fløte
    • Serveres med

    • 4 porsjoner tagliatelle

Stroganoffgryte er en klassiker på søndagsmiddagsbordet, men du kan enkelt forvandle den til en smaksrik og grønnere vegetargryte med et par små, enkle grep.

Slik gjør du:

  1. 1Rens soppen og skjær i skiver. Stek soppen på høy varme i litt olje. Skyll bønnene og la de renne av seg.
  2. 2Kok pasta etter anvisning på pakken.
  3. 3Bland stroganoffgryten sammen med vann og melk/fløte. Kok opp under omrøring og la småkoke videre i 10 minutter. Tilsett den stekte soppen og bønnene mot slutten av koketiden.
  4. 4Server gryten sammen med tagliatelle. Topp gjerne retten med et dryss hakket persille.