Søk

Vegetar stroganoffgryte med sopp og bønner

En grønnere middag

Ingredienser til 4 porsjoner

Stroganoffgryte er en klassiker på søndagsmiddagsbordet, men du kan enkelt forvandle den til en smaksrik og grønnere vegetargryte med et par små, enkle grep.

Stroganoffgryte er en klassiker på søndagsmiddagsbordet, men du kan enkelt forvandle den til en smaksrik og grønnere vegetargryte med et par små, enkle grep.

Slik gjør du:

  1. 1Rens soppen og skjær i skiver. Stek soppen på høy varme i litt olje. Skyll bønnene og la de renne av seg.
  2. 2Kok pasta etter anvisning på pakken.
  3. 3Bland stroganoffgryten sammen med vann og melk/fløte. Kok opp under omrøring og la småkoke videre i 10 minutter. Tilsett den stekte soppen og bønnene mot slutten av koketiden.
  4. 4Server gryten sammen med tagliatelle. Topp gjerne retten med et dryss hakket persille.

Produkt