Oppskrifter / Asiatisk

Ramensuppe med kylling og egg

20 min Middels
Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Grønnsaksuppe 47g10,00 dlvann400,00 gkyllingfilèt30,00 gingefærbit2,00 stkhvitløksbåter0,50 stklime, saft2,00 sssoyasaus4,00 stkegg1,00 stkgulrot200,00 gramennudler1,00 buntkoriander0,50 stkvårløk0,50 stkgrønn chili4,00 tsristede sesamfrø

Ramensuppe med kylling og egg er en asiatisk nudelsuppe som har blitt en populær street-food rett. Med denne enkle oppskriften på ramensuppe med kylling og egg kan du overraske dine gjester med en enkel og velsmakende rett, fylt med asiatiske smaker.

Slik gjør du

  • 1

    Kok opp TORO Grønnsakssuppe med 1 liter vann, ingefær i skiver og grovhakket hvitløk, samt limesaft og soyasaus. La småkoke i 10 minutter. Sil så suppen så du sitter igjen med en klar buljong. Kutt kyllingfilet i biter og stek lett i en panne og hell den over i buljongen. La kyllingen trekke ferdig i suppen i ca. 10 minutter mens du klargjør resten.

  • 2

    Kok opp en kjele med vann og kok eggene i 8 minutter. Avkjøl i iskaldt vann.

  • 3

    Kok ramennudlene som anvist på pakken. Kutt gulrot, koriander, vårløk og chili. Anrett suppen i dype skåler Strø over ristede sesamfrø til slutt.

Dette trenger du