Ramensuppe med kylling og egg
- Under 20 min.
- Middels

Ramensuppe med kylling og egg er en asiatisk nudelsuppe som har blitt en populær street-food rett. Med denne enkle oppskriften på ramensuppe med kylling og egg kan du overraske dine gjester med en enkel og velsmakende rett, fylt med asiatiske smaker.
- 1,00 pose TORO Grønnsaksuppe 47g
- 10,00 dl vann
- 400,00 g kyllingfilèt
- 30,00 g ingefærbit
- 2,00 stk hvitløksbåter
- 0,50 stk lime, saft
- 2,00 ss soyasaus
- 4,00 stk egg
- 1,00 stk gulrot
- 200,00 g ramennudler
- 1,00 bunt koriander
- 0,50 stk vårløk
- 0,50 stk grønn chili
- 4,00 ts ristede sesamfrø
Ramensuppe med kylling og egg er en asiatisk nudelsuppe som har blitt en populær street-food rett. Med denne enkle oppskriften på ramensuppe med kylling og egg kan du overraske dine gjester med en enkel og velsmakende rett, fylt med asiatiske smaker.
Slik gjør du:
- 1
Kok opp TORO Grønnsakssuppe med 1 liter vann, ingefær i skiver og grovhakket hvitløk, samt limesaft og soyasaus. La småkoke i 10 minutter. Sil så suppen så du sitter igjen med en klar buljong. Kutt kyllingfilet i biter og stek lett i en panne og hell den over i buljongen. La kyllingen trekke ferdig i suppen i ca. 10 minutter mens du klargjør resten.
- 2
Kok opp en kjele med vann og kok eggene i 8 minutter. Avkjøl i iskaldt vann.
- 3
Kok ramennudlene som anvist på pakken. Kutt gulrot, koriander, vårløk og chili. Anrett suppen i dype skåler Strø over ristede sesamfrø til slutt.