Søk

Ramensuppe med kylling og egg

Ingredienser til 4 porsjoner

Ramensuppe med kylling og egg er en asiatisk nudelsuppe som har blitt en populær street-food rett. Med denne enkle oppskriften på ramensuppe med kylling og egg kan du overraske dine gjester med en enkel og velsmakende rett, fylt med asiatiske smaker.

  • 1,00 pose TORO Grønnsaksuppe 47g
  • 10,00 dl vann
  • 400,00 g kyllingfilèt
  • 30,00 g ingefærbit
  • 2,00 stk hvitløksbåter
  • 0,50 stk lime, saft
  • 2,00 ss soyasaus
  • 4,00 stk egg
  • 1,00 stk gulrot
  • 200,00 g ramennudler
  • 1,00 bunt koriander
  • 0,50 stk vårløk
  • 0,50 stk grønn chili
  • 4,00 ts ristede sesamfrø

Ramensuppe med kylling og egg er en asiatisk nudelsuppe som har blitt en populær street-food rett. Med denne enkle oppskriften på ramensuppe med kylling og egg kan du overraske dine gjester med en enkel og velsmakende rett, fylt med asiatiske smaker.

Slik gjør du:

  1. 1Kok opp TORO Grønnsakssuppe med 1 liter vann, ingefær i skiver og grovhakket hvitløk, samt limesaft og soyasaus. La småkoke i 10 minutter. Sil så suppen så du sitter igjen med en klar buljong. Kutt kyllingfilet i biter og stek lett i en panne og hell den over i buljongen. La kyllingen trekke ferdig i suppen i ca. 10 minutter mens du klargjør resten.
  2. 2Kok opp en kjele med vann og kok eggene i 8 minutter. Avkjøl i iskaldt vann.
  3. 3Kok ramennudlene som anvist på pakken. Kutt gulrot, koriander, vårløk og chili. Anrett suppen i dype skåler Strø over ristede sesamfrø til slutt.

Dette trenger du