Ramensuppe med kylling og egg

Everybody loves ramen – og mer trendy mat enn dette skal du lete lenge etter! Med denne oppskriften på ramensuppe med kylling og egg kan du overraske dine gjester med en enkel og velsmakende rett, fylt med asiatiske smaker.

20 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Grønnsaksuppe

10 dl vann

400 g kyllingfilèt

30 g ingefærbit

2 stk hvitløksbåter

0,5 stk lime, saft

2 ss soyasaus

4 stk egg

1 stk gulrot

200 g ramennudler

1 bunt koriander

0,5 stk vårløk

0,5 stk grønn chili

4 ts ristede sesamfrø

Fremgangsmåte

1. Kok opp TORO Grønnsakssuppe med 1 liter vann, ingefær i skiver og grovhakket hvitløk, samt limesaft og soyasaus. La småkoke i 10 minutter. Sil så suppen så du sitter igjen med en klar buljong. Kutt kyllingfilet i biter og stek lett i en panne og hell den over i buljongen. La kyllingen trekke ferdig i suppen i ca. 10 minutter mens du klargjør resten.

2. Kok opp en kjele med vann og kok eggene i 8 minutter. Avkjøl i iskaldt vann.

3. Kok ramennudlene som anvist på pakken. Kutt gulrot, koriander, vårløk og chili. Anrett suppen i dype skåler Strø over ristede sesamfrø til slutt.