Suppelapskaus
- Ca. en halv time
- Enkel

Suppelapskaus er god og næringsrik mat som alle liker. Oppskriften er perfekt hverdagsmiddag for store og små. Når du starter med potetene og får dem i kjelen, koker opp og videre tilsetter ingrediensene slik det står - er maten klar når du er ferdig å kutte.
- 2,00 blokk TORO Grønnsaksbuljong blokk 80g
- 6,00 stk poteter
- 3,00 stk gulrøtter
- 1,00 stk kålrot, liten
- 1,00 stk persillerot
- 1,00 stk sellerirot, liten bit
- 1,00 l vann
- 500,00 g røkt kjøttpølse
- 1,00 stk purre
Serveres med
Suppelapskaus er god og næringsrik mat som alle liker. Oppskriften er perfekt hverdagsmiddag for store og små. Når du starter med potetene og får dem i kjelen, koker opp og videre tilsetter ingrediensene slik det står - er maten klar når du er ferdig å kutte.
Slik gjør du:
- 1
Skrell og kutt potetene i småbiter, det sammen med gulrøtter, kålrot, persillerot og sellerirot. Ha grønnsakene i en stor kjele, hell vannet over å smuldre i buljongblokkene. La det hele småkoke.
- 2
Kutt pølser i skiver og tilsett dem i gryta sammen med grønnsakene. Til slutt tilsettes godt skylt purre, kuttet i skiver. Kok opp og server suppelapskausen med flatbrød.