Oppskrifter / Lunsj

Suppelapskaus

30 min Enkel
Til 6 porsjoner
2,00 blokkTORO Grønnsaksbuljong blokk 80g6,00 stkpoteter3,00 stkgulrøtter1,00 stkkålrot, liten1,00 stkpersillerot1,00 stksellerirot, liten bit1,00 lvann500,00 grøkt kjøttpølse1,00 stkpurre

Suppelapskaus er god og næringsrik mat som alle liker. Oppskriften er perfekt hverdagsmiddag for store og små. Når du starter med potetene og får dem i kjelen, koker opp og videre tilsetter ingrediensene slik det står – er maten klar når du er ferdig å kutte.

Slik gjør du

  • 1

    Skrell og kutt potetene i småbiter, det sammen med gulrøtter, kålrot, persillerot og sellerirot. Ha grønnsakene i en stor kjele, hell vannet over å smuldre i buljongblokkene. La det hele småkoke.

  • 2

    Kutt pølser i skiver og tilsett dem i gryta sammen med grønnsakene. Til slutt tilsettes godt skylt purre, kuttet i skiver. Kok opp og server suppelapskausen med flatbrød.

Dette trenger du