Søk

Suppelapskaus

Ingredienser til 6 porsjoner

Suppelapskaus er god og næringsrik mat som alle liker. Oppskriften er perfekt hverdagsmiddag for store og små. Når du starter med potetene og får dem i kjelen, koker opp og videre tilsetter ingrediensene slik det står - er maten klar når du er ferdig å kutte.

  • 2,00 blokk TORO Grønnsaksbuljong blokk 8X80g
  • 6,00 stk poteter
  • 3,00 stk gulrøtter
  • 1,00 stk kålrot, liten
  • 1,00 stk persillerot
  • 1,00 stk sellerirot, liten bit
  • 1,00 l vann
  • 500,00 g røkt kjøttpølse
  • 1,00 stk purre
    • Serveres med

Suppelapskaus er god og næringsrik mat som alle liker. Oppskriften er perfekt hverdagsmiddag for store og små. Når du starter med potetene og får dem i kjelen, koker opp og videre tilsetter ingrediensene slik det står - er maten klar når du er ferdig å kutte.

Slik gjør du:

  1. 1Skrell og kutt potetene i småbiter, det sammen med gulrøtter, kålrot, persillerot og sellerirot. Ha grønnsakene i en stor kjele, hell vannet over å smuldre i buljongblokkene. La det hele småkoke.
  2. 2Kutt pølser i skiver og tilsett dem i gryta sammen med grønnsakene. Til slutt tilsettes godt skylt purre, kuttet i skiver. Kok opp og server suppelapskausen med flatbrød.

Produkt