Suppelapskaus

God og næringsrik mat som alle liker. Når du starter med potetene og får dem i kjelen, koker opp og videre tilsetter ingrediensene slik det står - er maten klar når du er ferdig å kutte.

30 min

Ingredienser

( 6 porsjoner )

2 blokk Grønnsakbuljong blokk

6 stk poteter

3 stk gulrøtter

1 stk kålrot, liten

1 stk persillerot

1 stk sellerirot, liten bit

1 l vann

500 g røkt kjøttpølse

1 stk purre

Fremgangsmåte

1. Skrell og kutt potetene i småbiter, det sammen med gulrøtter, kålrot, persillerot og sellerirot. Ha grønnsakene i en stor kjele, hell vannet over å smuldre i buljongblokkene. La det hele småkoke.

2. Kutt pølser i skiver og tilsett dem i gryta sammen med grønnsakene. Til slutt tilsettes godt skylt purre, kuttet i skiver. Kok opp og server suppelapskausen med flatbrød.

Serveres med:

2059