Søk

Jegergryte med rotgrønnsaker

En grønnere middag

Ingredienser til 4 porsjoner

Denne jegergryten er herlig å ha på lur etter en mislykket jakttur. Du erstatter enkelt kjøttet med rotgrønnsaker og – vipps - så har du en smakfull og litt grønnere middag!

  • 1,00 pose TORO Jegergryte 106g
  • 6,00 dl vann
  • 2,00 dl rømme eller creme fraiche
  • 200,00 g rotgrønnsaker
  • 0,50 stk blomkål
  • 2,00 ss olje
  • Potetmos:

  • 1,00 pose TORO Potetmos 94 g
  • 3,00 dl vann
  • 1,00 ss smør
  • 2,00 dl melk
  • Tilbehør:

  • 0,50 stk brokkoli
  • 0,50 kvast kruspersille

Denne jegergryten er herlig å ha på lur etter en mislykket jakttur. Du erstatter enkelt kjøttet med rotgrønnsaker og – vipps - så har du en smakfull og litt grønnere middag!

Slik gjør du:

  1. 1Ha jegergryte, vann og rømme i en kjele. Kok opp under omrøring. La småkoke i 10 minutter. Stek rotgrønnsaker (gulrot, kålrot, selleri eller hva du har i kjøleskapet) i en stekepanne. Ha i gryten mot slutten av koketiden.
  2. 2Potetmos: Kok opp vann sammen med smør. Når vannet har kokt opp, dra kjelen bort fra varmen og tilsett melken. Ha i potetmospulveret og rør forsiktig om et par ganger. La mosen svelle 1 minutter før du rører godt om.
  3. 3Tilbehør: Kok brokkoli i lettsaltet vann, 2-3 minutter. Finhakk kruspersille og strø over retten ved servering.

Produkt