De aller fleste av oss er vokst opp med brødskiver til lunsj, og når man er skikkelig sulten kan det være både enkelt og godt. Samtidig kan man fort bli lei av å spise brødskiver og kald lunsj hver dag. Det er nok ekstra mange som har blitt litt lei av den samme gamle lunsjen med hjemmekontor og hjemmeskole. Derfor har vi samlet våre beste tips og forslag til hvordan du skal spise varm lunsj på jobb eller skolen.

 

Varm lunsj du kan ta med

Hvis du vil holde det helt enkelt har vi et par tips til deg. Har du laget lunsj på forhånd må du nødvendigvis varme det opp når du skal spise det på jobb eller skolen. Du kan slippe dette ved å helle en rykende varm og mettende suppe i en termos. Prøv vår Tom Kha Gai suppe.

Ønsker du det enda enklere kan du vurdere å ta med Rett I Koppen Pasta di Parma. Da trenger du bare en vannkoker eller kjele til å koke vann i. Ferdig på 5 minutter!

TORO Rett i koppen

Har du tilgang til mikrobølgeovn på jobben kan du for eksempel ta med deg TORO Sweet Potato Lasagne. En fantastisk god søtpotetlasagne med linser, tomat og kremet ostesaus. Den skal bare ha 3,5 minutt i mikrobølgeovnen, og i tillegg er den vegetarisk. Husk å la den kjøle seg i 30 sekunder før du spiser den.

 

Lunsj du kan varme opp

Finnes det stekeovn eller mikrobølgeovn tilgjengelig kan vi anbefale deg å lage lunsjen på forhånd, og varme den opp rett før du skal spise lunsj. Det enkleste er å lage lunsj som er enkel å ta med seg i sekken og som du bare kan sette rett i ovnen eller mikrobølgeovnen. Mat som er pakket inn i lefser eller tortillas er utrolig praktisk å ta med seg. Prøv f.eks. kyllingburrito med agurk og koriander eller vegetartaco med mangosalsa og syltet rødløk. Utrolig godt, veldig lett å ta med seg og enkelt å varme opp.

Du kan forhåndssteke en pizza og varme den opp dagen etter på kontoret. Det kunne vært en hvit søtpotetpizza med pesto og kikerter eller hva med pizzasnurrer? Pizzarester passer også helt ypperlig i matboksen.

Rester fra gårsdagens middag er helt perfekt å ha med seg til lunsjen. Har du tacorester fra i går kan du f.eks. lage en calzone med tacorester. Har du kyllingrester kan du vurdere å lage Bali kyllingwrap med spinat og ananas. Enkelt å ta med seg og i tillegg får du spist opp restene dine. Den perfekte lunsjen rett og slett 🙂

 

Se flere oppskrifter med middagsrester: Restemat

 

Varm lunsj til hjemmekontoret

Når man er på hjemmekontor har man et kjøkken til rådighet, og av og til litt mer tid. Hvis ikke man har en dag full av teamsmøter selvfølgelig. Uansett så har vi samlet våre beste lunsjtips til hjemmekontoret, så du kan variere litt mer enn du kanskje gjør i dag.

Ønsker du en rask og smakfull lunsj uten for mye innsats? Da er suppe tingen! Det finnes et hav av ulike supper, og man kan toppe med nesten hva som helst for å gi suppen din egen vri. Her finner du 5 gode supper til lunsj på hjemmekontoret.