

Alle elsker taco! Taco er rikt på smak, friskhet, sødme, syrlighet – og ikke minst masse digge grønnsaker. Prøv denne oppskriften på vegetartaco med friske smaker av mangosalsa og syltet rødløk.
Kok opp den meksikanske gryten sammen med vann, bønner, linser og rødløk. Kok ca. 20 minutter under lokk. Tilsett hakket vårløk og mais mot slutten av koketiden.
Mangosalsa: Skrell og kutt opp mangoen i små terninger. Finhakk, chili og vårløk. Bland godt sammen og skvis over ½ lime. Rør godt sammen så er den klar.
Hurtigsyltet rødløk: Skrell rødløken og kutt i tynne skiver. Ha i en stekepanne eller kjele sammen med sukkeret. Varm opp på middels høy varme til sukkeret er smeltet. Ha deretter i rødvinseddiken og rør sammen. Vær forberedt på at dampen fra eddiken har en ganske stram duft når den fordamper. Men godt blir det!
Sett det hele sammen i tacolefser. Topp med frisk rømme.