Søk

Vegetartaco med mangosalsa og syltet rødløk

En grønnere middag

Ingredienser til 4 porsjoner

Alle elsker taco! Taco er rikt på smak, friskhet, sødme, syrlighet – og ikke minst masse digge grønnsaker. Prøv denne oppskriften på vegetartaco med friske smaker av mangosalsa og syltet rødløk.

  • Ingredienser:

  • 1,00 pose TORO Meksikansk gryte familiepakning 284g
  • 8,00 dl vann
  • 1,00 boks sorte bønner
  • 1,00 boks linser
  • 0,50 stk rødløk
  • 2,00 stilker vårløk
  • 0,50 boks mais
  • Mangosalsa:

  • 1,00 stk mango
  • 1,00 stk rød chili
  • 2,00 stilker vårløk
  • 0,50 stk lime
  • Hurtigsyltet rødløk:

  • 1,00 stk rødløk
  • 2,00 ss sukker
  • 2,00 ss rødvinseddik
  • Tilbehør:

  • 0,50 stk friske korinader
  • 1,00 pose feldsalat
  • 1,00 pose tortilla lefser
  • 1,00 beger rømme

Alle elsker taco! Taco er rikt på smak, friskhet, sødme, syrlighet – og ikke minst masse digge grønnsaker. Prøv denne oppskriften på vegetartaco med friske smaker av mangosalsa og syltet rødløk.

Slik gjør du:

  1. 1Kok opp den meksikanske gryten sammen med vann, bønner, linser og rødløk. Kok ca. 20 minutter under lokk. Tilsett hakket vårløk og mais mot slutten av koketiden.
  2. 2Mangosalsa: Skrell og kutt opp mangoen i små terninger. Finhakk, chili og vårløk. Bland godt sammen og skvis over ½ lime. Rør godt sammen så er den klar.
  3. 3Hurtigsyltet rødløk: Skrell rødløken og kutt i tynne skiver. Ha i en stekepanne eller kjele sammen med sukkeret. Varm opp på middels høy varme til sukkeret er smeltet. Ha deretter i rødvinseddiken og rør sammen. Vær forberedt på at dampen fra eddiken har en ganske stram duft når den fordamper. Men godt blir det!
  4. 4Sett det hele sammen i tacolefser. Topp med frisk rømme.

Produkt