Vegetartaco med hjemmelaget tacokrydder og guacamole

En grønnere middag

Vegetartaco med hjemmelaget tacokrydder og guacamole
Vegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.
Ingredienser til 4 porsjoner

Fargerik vegetartaco er megagodt og et fornuftig alternativ til den tradisjonelle tacoen. Ingen av middagsgjestene kommer til å merke at noe er annerledes – helt sant!

Fargerik vegetartaco er megagodt og et fornuftig alternativ til den tradisjonelle tacoen. Ingen av middagsgjestene kommer til å merke at noe er annerledes – helt sant!

Slik gjør du:

  1. 1

    Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm de i stekeovnen i ca. 10 minutter.

  2. 2

    Bland sammen ingrediensene til tacokrydderet. Stek vegetarfarse etter anvisning på pakningen. Ha på tacokrydderet og ca. 1,5 dl vann. La det putre på svak varme i 5-10 minutter.

  3. 3

    Skyll og tørk grønnsakene. Del i passende biter. Hell av laken på maisen.

  4. 4

    Guacamole: Finhakk hvitløksbåtene. Del avokadoen i to, fjern steinen og løft ut kjøttet med en skje. Mos avokadoen med en gaffel, og bland sammen med hvitløk, sitronsaft, rømme. Smak til med salt og pepper, og gjerne en klype kajennepepper.

  5. 5

    Ha vegetarfarse, grønnsaker og garnityr i separate boller. Legg tortillalefsene i en kurv eller på en tallerken. Server!