Søk

Vegetartaco med hjemmelaget tacokrydder og guacamole

Ingredienser til 4 personer

Fargerik vegetartaco er megagodt og et fornuftig alternativ til den tradisjonelle tacoen. Ingen av middagsgjestene kommer til å merke at noe er annerledes – helt sant!

Fargerik vegetartaco er megagodt og et fornuftig alternativ til den tradisjonelle tacoen. Ingen av middagsgjestene kommer til å merke at noe er annerledes – helt sant!

Slik gjør du:

  1. 1Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm de i stekeovnen i ca. 10 minutter.
  2. 2Bland sammen ingrediensene til tacokrydderet. Stek vegetarfarse etter anvisning på pakningen. Ha på tacokrydderet og ca. 1,5 dl vann. La det putre på svak varme i 5-10 minutter.
  3. 3Skyll og tørk grønnsakene. Del i passende biter. Hell av laken på maisen.
  4. 4Guacamole: Finhakk hvitløksbåtene. Del avokadoen i to, fjern steinen og løft ut kjøttet med en skje. Mos avokadoen med en gaffel, og bland sammen med hvitløk, sitronsaft, rømme. Smak til med salt og pepper, og gjerne en klype kajennepepper.
  5. 5Ha vegetarfarse, grønnsaker og garnityr i separate boller. Legg tortillalefsene i en kurv eller på en tallerken. Server!