Vegetarisk tacopai med paprika og jalapeños
En grønnere middag
- 45 min.
- Enkel
- Vegetar

Hvorfor ikke prøve en tacopai til neste tacokveld? Denne oppskriften er vegetarisk og full av friske meksikanske smaker som paprika, mango og sterke jalapenos!
- 1,00 pose TORO Pizzabunn 370 g
- 2,50 dl vann
Fyll:
- 1,00 stk rød paprika
- 1,00 stk rødløk
- 1,00 ts malt koriander
- 2,00 ts spisskummen
- 0,50 bunt vårløk
- 0,50 stk mango
- 20,00 stk cherrytomater
- 2,00 ss syltede jalapenos
Eggestand:
- 3,00 stk egg
- 1,50 dl gresk yoghurt
- 1,50 dl melk
- 1,00 ts salt
Topping:
- 100,00 g nachochips
- 0,50 stk isbergsalat
- 1,00 kvast koriander
Hvorfor ikke prøve en tacopai til neste tacokveld? Denne oppskriften er vegetarisk og full av friske meksikanske smaker som paprika, mango og sterke jalapenos!
Slik gjør du:
- 1
Bunn: Sett ovnen på 200 grader. Elt sammen melblandingen med kaldt vann. Kjevle ut til tynn leiv og legg over en stor paiform eller 2 små. Pass på at deigen ligger godt oppover kanten. Forstek bunnen i 5-7 minutter til den har satt seg. Ta ut bunnene og sett ovnen ned til 175 grader.
- 2
Fyll: Kutt paprika og rødløk i terninger. Stek lett i en panne sammen med krydderet. Ha vårløk, mango, cherrytomat og jalapenos i helt på slutten og rør sammen. Hell fyllet i paiskallet.
- 3
Eggestand: Kjør alle ingrediensene sammen med en stavmikser. Hell eggestanden i paiskallet.
- 4
Stek paien i ca 20-30 minutter til eggestanden er stivnet. Denne steketiden kan variere noe fra ovn til ovn. La paien hvile 10-15 minutter. Topp hele paien med koriander, salat og server med nachochips ved siden av.