Vegetarisk tacopai med paprika og jalapeños

En grønnere middag

Ingredienser til 4 porsjoner

Hvorfor ikke prøve en tacopai til neste tacokveld? Denne oppskriften er vegetarisk og full av friske meksikanske smaker som paprika, mango og sterke jalapenos!

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn 370 g
  • 2,50 dl vann
  • Fyll:

  • 1,00 stk rød paprika
  • 1,00 stk rødløk
  • 1,00 ts malt koriander
  • 2,00 ts spisskummen
  • 0,50 bunt vårløk
  • 0,50 stk mango
  • 20,00 stk cherrytomater
  • 2,00 ss syltede jalapenos
  • Eggestand:

  • 3,00 stk egg
  • 1,50 dl gresk yoghurt
  • 1,50 dl melk
  • 1,00 ts salt
  • Topping:

  • 100,00 g nachochips
  • 0,50 stk isbergsalat
  • 1,00 kvast koriander

Hvorfor ikke prøve en tacopai til neste tacokveld? Denne oppskriften er vegetarisk og full av friske meksikanske smaker som paprika, mango og sterke jalapenos!

Slik gjør du:

  1. 1

    Bunn: Sett ovnen på 200 grader. Elt sammen melblandingen med kaldt vann. Kjevle ut til tynn leiv og legg over en stor paiform eller 2 små. Pass på at deigen ligger godt oppover kanten. Forstek bunnen i 5-7 minutter til den har satt seg. Ta ut bunnene og sett ovnen ned til 175 grader.

  2. 2

    Fyll: Kutt paprika og rødløk i terninger. Stek lett i en panne sammen med krydderet. Ha vårløk, mango, cherrytomat og jalapenos i helt på slutten og rør sammen. Hell fyllet i paiskallet.

  3. 3

    Eggestand: Kjør alle ingrediensene sammen med en stavmikser. Hell eggestanden i paiskallet.

  4. 4

    Stek paien i ca 20-30 minutter til eggestanden er stivnet. Denne steketiden kan variere noe fra ovn til ovn. La paien hvile 10-15 minutter. Topp hele paien med koriander, salat og server med nachochips ved siden av.

Dette trenger du