5 gode supper til lunsj på hjemmekontor

Gi deg selv grunn til å smile på hjemmekontoret! :-D

Toro tomatsuppe

Her vi sitter midt på vinteren på hvert vårt hjemmekontor er det lett å glemme og sette av tid til lunsjpause vekk fra pc-skjermen. Vårt aller beste tips for å sette av tid til en pause er å lage en skikkelig god og fristende lunsj man kan se frem til! Vi har derfor samlet 5 av våre beste supper som egner seg perfekt til lunsj på hjemmekontoret.

Lunsjtips til suppa!

Når det kommer til suppe er alt lov. Legg til ekstra grønnsaker, ost, kjøtt eller hva enn du måtte ha som gjør suppen mer fristende!

1. Spinatsuppe med smørstekt spinat og kokt egg??

Spinatsuppe er smertelig enkelt å lage! Det tar kort tid, slik at du slipper å bruke mesteparten av lunsjen på å lage mat, og ikke minst er spinatsuppe varmende for både kropp og sjel på kjølige vinterdager. Gjør det beste ut av situasjonen, skap din egen ro og varme på hjemmekontoret med en deilig smakfull suppe til lunsj!

 

2. Meksikansk tomatsuppe med tacorester ?

Finnes det noe bedre enn taco til lunsj? TORO meksikansk tomatsuppe er som skapt for å bruke tacorestene dine! Når man sitter lange dager på hjemmekontor gir selv små gleder noe å se frem til. Lag en enkel, rimelig og bærekraftig lunsj som tilfeldigvis inneholder det vi alle elsker, nemlig tacokjøtt!

 

3. Kremet blomkålsuppe med bacon og parmesan ??

Leter du etter en god grunn til å spise bacon til lunsj? Her har du en! Kremet blomkålsuppe egner seg perfekt til lunsj når du trenger litt varme i kroppen, og den blir enda bedra med bacon og parmesan!

 

 

4. Kremet soppsuppe med toast 

Sopp kan brukes til så mangt. Hva med å bruke det til en enkel og varm lunsj? Vårt lunsjtips til deg med hjemmekontor er å servere soppsuppen med en knasende god toast!

PS! Denne oppskriften er også vegetarisk!?

 

 

5. Tom Kha Gai med blomkål ?

Spice opp hjemmekontoret med en klassisk thai-suppe til lunsj! For en raskere, sunnere og vel så god suppe kan du bytte ut kyllingen med blomkål. Fra Tom Kha Gai til Blom Khål Thai!