Tom Kha Gai med blomkål
Gå fra Tom Kha Gai til Blom Kål Thai
- Under 20 min.
- Enkel
Ingredienser til 4 porsjoner
Å spise grønnere er så enkelt med digge supper! Bare bytt ut kylling med blomkål og du har gått fra Tom Kha Gai til Blom Kåhl Thai!
- 1,00 pose TORO Thai Kyllingsuppe Tom Kha Gai 70g
- 6,00 dl vann
- 4,00 dl kokosmelk
- 1,00 stk blomkål
- 1,00 bunt koriander
- 0,50 stk chili
Å spise grønnere er så enkelt med digge supper! Bare bytt ut kylling med blomkål og du har gått fra Tom Kha Gai til Blom Kåhl Thai!
Slik gjør du:
- 1
Kok opp suppen med vann og kokosmelk under omrøring, la koke 8 minutter.
- 2
Kutt opp blomkål og stek i 4-5 minutter. Blomkålen skal være gylden og mør. Ha i suppen mot slutten av koketiden
- 3
Finhakk chili og koriander og strø over før servering.