Kremet Blomkålsuppe med bacon og parmesan

Prøv en herlig blomkålsuppe med ekstra gode smaker. Husk brød til.

15 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Kremet blomkålsuppe

7 dl vann (tilsettes suppen)

2 dl melk (tilsettes suppen)

1 dl fløte ( tilsettes suppen)

0,5 stk blomkålhode

150 g bacon

50 g parmesan eller annen ost

Litt persille eller gressløk

Fremgangsmåte

1. Rør ut posens innhold i vann, melk og fløte. Kok opp under omrøring og la suppen småkoke i 10 minutter.

2. Del blomkål i små buketter og kok dem så vidt møre. Ha dem i suppen. Sprøstek bacon i biter og riv ost.

3. Fordel suppen i suppetallerkener og dryss bacon og ost på toppen. Ha litt grønt på toppen, gjerne persille eller gressløk. Server godt brød til.