Søk

Thai blomkålsuppe

Ingredienser til 4 porsjoner

Krydre blomkålsuppen med litt red curry og vipps så har du en helt ny, spennende variant. Forandring og variasjon er gøy!

  • 1,00 pose TORO Kremet Blomkålsuppe 65g
  • 8,00 dl vann
  • 2,00 dl melk
  • 2,00 ts red curry paste
  • 2,00 stk gulrøtter
  • 3,00 stilker vårløk
  • 1,00 stk blomkål

Krydre blomkålsuppen med litt red curry og vipps så har du en helt ny, spennende variant. Forandring og variasjon er gøy!

Slik gjør du:

  1. 1Skjær gulrøttene i staver og del blomkålen i små buketter.
  2. 2Bland sammen suppeposens innhold, vann og kokosmelk. Kok opp under omrøring. Tilsett gulrotstavene og red curry paste. La suppen småkoke i 5 minutter.
  3. 3Stek blomkålbukettene i en tørr stekepanne til de har begynt å ta litt farge. Smak til med litt salt og pepper.
  4. 4Topp blomkålsuppen med skivet vårløk og blomkålbuketter ved servering.