Thai blomkålsuppe
- Under 20 min.
- Enkel
Ingredienser til 4 porsjoner
Krydre blomkålsuppen med litt red curry og vipps så har du en helt ny, spennende variant. Forandring og variasjon er gøy!
- 1,00 pose TORO Kremet Blomkålsuppe 65g
- 8,00 dl vann
- 2,00 dl melk
- 2,00 ts red curry paste
- 2,00 stk gulrøtter
- 3,00 stilker vårløk
- 1,00 stk blomkål
Krydre blomkålsuppen med litt red curry og vipps så har du en helt ny, spennende variant. Forandring og variasjon er gøy!
Slik gjør du:
- 1
Skjær gulrøttene i staver og del blomkålen i små buketter.
- 2
Bland sammen suppeposens innhold, vann og kokosmelk. Kok opp under omrøring. Tilsett gulrotstavene og red curry paste. La suppen småkoke i 5 minutter.
- 3
Stek blomkålbukettene i en tørr stekepanne til de har begynt å ta litt farge. Smak til med litt salt og pepper.
- 4
Topp blomkålsuppen med skivet vårløk og blomkålbuketter ved servering.