Søk

Thailandsk grønnsaksuppe

Ingredienser til 5 porsjoner

Thailandsk grønnsaksuppe med glassnudler er en supergod og mettende rett. Thai suppen har skikkelig asiatisk kryddersmak. Med thaisuppe som base, grønnsaker og glassnudler er du sikret en smak av Thailand. Les hvordan her!

  • 1,00 beger TORO Smaksrik base til thaisuppe 97 g
  • 400,00 g kokosmelk
  • 5,00 dl vann
  • 2,00 stk gulrøtter
  • 1,00 stk persillerot
  • 300,00 g søtpoteter
  • 1,00 stk brokkoli
  • 1,00 stk liten paprika
  • 290,00 g røde linser, kokte
  • 1,00 pk glassnudler
  • 0,50 stk lime
  • 0,50 bunt vårløk
  • 1,00 håndfull cashewnøtter

Thailandsk grønnsaksuppe med glassnudler er en supergod og mettende rett. Thai suppen har skikkelig asiatisk kryddersmak. Med thaisuppe som base, grønnsaker og glassnudler er du sikret en smak av Thailand. Les hvordan her!

Slik gjør du:

  1. 1Rør ut thaisuppebasen i en kjele med kokosmelk og vann, kok opp. Skrell og kutt søtpoteter, gulrøtter og persillerot i biter. Ha grønnsakene i suppen og la den småkoke til i 5 min. Del brokkoli i små buketter, kutt paprika i biter og skyll linsene. Tilsett også dette i suppen.
  2. 2Tilbered glassnudlene rett i suppen, om det ikke står noe annet på pakningen. Kok opp og press i lime. Dryss over cashewnøtter og vårløk i biter. Server og drøm deg til smilets land.