Søk

Thaisuppe oppskrift

Ingredienser til 4 porsjoner

Denne oppskriften gir deg en smakfull thaisuppe. Denne suppen er faktisk vegetarisk, og den er en sikker hverdagsmiddag! Drøm deg til Thailand mens du lager suppen! Les hvordan du kan gjøre det her.

  • 2,00 stk hvitløkbåter
  • 0,50 stk squash
  • 100,00 g sopp
  • 1,00 stk rød paprika
  • 2,00 stk gulrøtter
  • 1,00 stk rødløk
  • 1,00 stk brokkoli
  • 3,00 stk vårløk
  • 5,00 dl vann
  • 1,00 blokk TORO Grønnsaksbuljong blokk 8X80g
  • 400,00 g kokosmelk
  • 2,00 ss thai red curry paste
  • 4,00 ss soyasaus
  • 4,00 porsjoner nudler
  • 1,00 håndfull frisk koriander
  • 0,50 stk lime

Denne oppskriften gir deg en smakfull thaisuppe. Denne suppen er faktisk vegetarisk, og den er en sikker hverdagsmiddag! Drøm deg til Thailand mens du lager suppen! Les hvordan du kan gjøre det her.

Slik gjør du:

  1. 1Finhakk hvitløk, kutt squash i biter, del soppen i fire og kutt paprika, gulrot og -løk i tynne strimler. Brokkoli deles i små buketter og vårløk skjæres i lange biter.
  2. 2Bruk en stor, tykkbunnet kjele og varm litt olje. Stek sopp og squash, tilsett hvitløk og små brokkolibuketter. Fres det i kjelen til grønnsakene har myknet litt og sett til side.
  3. 3Tilbered nudlene som anvist på pakken
  4. 4Kok opp vann. Løs opp grønnsaksbuljongen i vannet. Hell i kokosmelken. La dette koke opp, rør godt - tilsett red curry paste og soyasaus. Ha i hvitløk, sopp, squash, brokkoli og vårløk, og la det koke i 2min.
  5. 5Tilsett de tynne grønnsaks-strimlene. De skal være sprø. Rør inn nudler, press i limesaft og gi det et oppkok. Dryss frisk koriander over og server!

Produkt