Blomkålsuppe med stekt kylling og paprika

Ingredienser til 4 porsjoner

Det er ikke alltid så mange ingredienser som skal til for å få et smakfullt og komplett måltid. Denne blomkålsuppen er en super og lettvint middag til hele familien.

  • 1,00 pose TORO Kremet Blomkålsuppe 65g
  • 8,00 dl vann
  • 2,00 dl melk
  • 400,00 g kyllinfilet
  • 1,00 stk paprika
  • 1,00 kvast persille
    • Serveres med

    • smør
    • Knekkebrød

Det er ikke alltid så mange ingredienser som skal til for å få et smakfullt og komplett måltid. Denne blomkålsuppen er en super og lettvint middag til hele familien.

Slik gjør du:

  1. 1

    Skjær kyllingen i mindre biter og hakk paprikaen.

  2. 2

    Bland sammen suppeposens innhold, vann og melk. Kok opp under omrøring og la suppen småkoke i 5 minutter.

  3. 3

    Stek kyllingbitene i litt smør i en stekepanne på medium-høy varme. Tilsett paprikaen når kyllingen nærmer seg gjennomstekt. Smak til med salt, pepper og eventuelt annet krydder du liker.

  4. 4

    Topp blomkålsuppen med stekt kylling og paprika ved servering. Dryss også gjerne litt hakket persille over.