Til 4 porsjoner
500,00 gfrisk sjampinjong evt annen sopp3,00 sssmør / margarin1,00 stkløk1,00 stkhvitløksbåt3,00 sshvetemel6,00 dlvann3,00 sssoyasaus1,00 blokkTORO Grønnsaksbuljong blokk 80g1,00 ssIdun Bodsennep 490g2,00 dlmatfløte1,00 ssfrisk timain eller persille
Toast
4,00 stkbrødskiver2,00 ssIdun Bodsennep 490g4,00 stkosteskiverSmakfull oppskrift på kremet soppsuppe med toast. Nå kan du faktisk lage verdens beste soppsuppe hjemme! Tilsett frisk sjampinjong, løk og server med toast. For å lage verdens beste soppsuppe gjør du følgende:
Slik gjør du
- 1
Rens soppen og kutt den i biter. Stekes i panne med litt smør, sammen med hakket løk og -hvitløk. Krydre med salt og pepper. Ta av litt stekt sopp til pynt.
- 2
Dryss hvetemel over sopp og løk, rør godt – og spe med vann og soyasaus. Smuldre i grønnsaksbuljongen og tilsett sennep. Kok opp mens du rør av og til. La suppen småkoke i 5 – 10 min. Hell i fløten og smak til.
- 3
Server suppen med stekt sopp og friske urter
- 4
Toast: Bre sennep utover brødskivene, legg på ost og legg dem dobbelt. Ha dem i et toastjern, og toast dem ferdig.