Søk

Spinatsuppe med smørstekt spinat og kokt egg

Ingredienser til 4 porsjoner

Om du ønsker mere grønnsaker i suppe, smaker det nydelig med en blanding av tomatbiter uten kjerner, mais og rødløk i terninger.

  • 1,00 pose TORO Kremet spinatsuppe 85 g
  • 8,00 dl vann
  • 2,00 dl melk
  • 4,00 stk egg
  • 4,00 ss matolje
  • 1,00 pose spinat, ferdig vasket
  • 2,00 ss smør/margarin
    • Garnityr

    • Smak til med salt og pepper

Om du ønsker mere grønnsaker i suppe, smaker det nydelig med en blanding av tomatbiter uten kjerner, mais og rødløk i terninger.

Slik gjør du:

  1. 1Tilbered spinatsuppen som anvist på pakken.
  2. 2Kok opp vann og kok egg til ønsket konsistens: Bløtkokt 5-6 min, smilende 6-8 min eller hardkokt 8-10 minutter.
  3. 3Varm matoljen i en wok eller en dyp stekepanne. Ha i spinaten, rør godt hele tiden under stekingen til spinaten faller sammen. Rør inn smør og smak til med salt og pepper.
  4. 4Server suppen i dype skåler, og ha spinat på toppen sammen med kokt egg.