Spinatsuppe med smørstekt spinat og kokt egg
- Under 20 min.
- VEGETARISK

Ingredienser til 4 porsjoner
Om du ønsker mere grønnsaker i suppe, smaker det nydelig med en blanding av tomatbiter uten kjerner, mais og rødløk i terninger.
- 1,00 pose TORO Kremet spinatsuppe 85 g
- 8,00 dl vann
- 2,00 dl melk
- 4,00 stk egg
- 4,00 ss matolje
- 1,00 pose spinat, ferdig vasket
- 2,00 ss smør/margarin
Smakes til med
- Smak til med salt og pepper
Om du ønsker mere grønnsaker i suppe, smaker det nydelig med en blanding av tomatbiter uten kjerner, mais og rødløk i terninger.
Slik gjør du:
- 1
Tilbered spinatsuppen som anvist på pakken.
- 2
Kok opp vann og kok egg til ønsket konsistens: Bløtkokt 5-6 min, smilende 6-8 min eller hardkokt 8-10 minutter.
- 3
Varm matoljen i en wok eller en dyp stekepanne. Ha i spinaten, rør godt hele tiden under stekingen til spinaten faller sammen. Rør inn smør og smak til med salt og pepper.
- 4
Server suppen i dype skåler, og ha spinat på toppen sammen med kokt egg.