Spinatsuppe med smørstekt spinat og kokt egg

Om du ønsker mere grønnsaker i suppe, smaker det nydelig med en blanding av tomatbiter uten kjerner, mais og rødløk i terninger.

20 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Kremet spinatsuppe

8 dl vann

2 dl melk

4 stk egg

4 ss matolje

1 pose spinat, ferdig vasket

2 ss smør/margarin

Smak til med salt og pepper

Fremgangsmåte

1. Tilbered spinatsuppen som anvist på pakken.

2. Kok opp vann og kok egg til ønsket konsistens: Bløtkokt 5-6 min, smilende 6-8 min eller hardkokt 8-10 minutter.

3. Varm matoljen i en wok eller en dyp stekepanne. Ha i spinaten, rør godt hele tiden under stekingen til spinaten faller sammen. Rør inn smør og smak til med salt og pepper.

4. Server suppen i dype skåler, og ha spinat på toppen sammen med kokt egg.

Tips: