Spinatsuppe med smørstekt spinat og kokt egg

Spinatsuppe med smørstekt spinat og kokt egg
Vegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.
Ingredienser til 4 porsjoner

Om du ønsker mere grønnsaker i suppe, smaker det nydelig med en blanding av tomatbiter uten kjerner, mais og rødløk i terninger.

  • 1,00 pose TORO Kremet spinatsuppe 85 g
  • 8,00 dl vann
  • 2,00 dl melk
  • 4,00 stk egg
  • 4,00 ss matolje
  • 1,00 pose spinat, ferdig vasket
  • 2,00 ss smør/margarin
    • Smakes til med

    • Smak til med salt og pepper

Om du ønsker mere grønnsaker i suppe, smaker det nydelig med en blanding av tomatbiter uten kjerner, mais og rødløk i terninger.

Slik gjør du:

  1. 1

    Tilbered spinatsuppen som anvist på pakken.

  2. 2

    Kok opp vann og kok egg til ønsket konsistens: Bløtkokt 5-6 min, smilende 6-8 min eller hardkokt 8-10 minutter.

  3. 3

    Varm matoljen i en wok eller en dyp stekepanne. Ha i spinaten, rør godt hele tiden under stekingen til spinaten faller sammen. Rør inn smør og smak til med salt og pepper.

  4. 4

    Server suppen i dype skåler, og ha spinat på toppen sammen med kokt egg.