Lunsj er ikke noe som nødvendigvis prioriteres på hjemmekontoret. Man spiser ofte det samme hver dag, hvis man ikke dropper lunsjen på grunn av et teams-møte. Det som ofte trengs er litt inspirasjon, for det finnes mange alternativer til den samme gamle brødskiven. Med et par tips og enkle oppskrifter kan lunsjen på hjemmekontoret heves mange hakk, og bli noen man virkelig ser frem til. Vi trenger mer å glede oss til for tiden, så her er våre 5 beste bud 🙂

 

1. Spagetti med tomatsaus, squash og gulrot

Spagetti med tomatsaus, squash og gulrot

Spagetti med tomatsaus er en middagsklassiker, som funker like bra til lunsj. I denne enkle og gode oppskriften har vi byttet ut kjøttdeigen med friske grønnsaker. Da får du en deilig lett metthet, uten å få den fryktede ettermiddagsknekken. Den tar heller ikke lang tid å lage, så unn deg en varm og skikkelig digg lunsj.

Gå til oppskrift

 

2. Chili con carne bowl med guacamole

Chili con carne bowl med guacamole

Brødskive med brunost er godt det, men det kan ikke helt måle seg med denne oppskriften.  Spice opp lunsjen med Chili con carne bowl. Drøm deg bort til varmere strøk, eller ta helgen litt på forskudd. Med dette på menyen blir lunsjen helt klart dagens høydepunkt!

Gå til oppskrift

 

3. Grove pannekaker

Grove pannekaker

Grove pannekaker er perfekt til lunsjen på hjemmekontoret. Denne oppskriften er både sunn og mettende. Den smaker fantastisk og tar nesten ingen tid å lage. Har du noen rester fra middagen i går? Sleng det oppi, eller følg oppskriften vår under.

Gå til oppskrift

 

4. Gulrot og søtpotetsuppe med curry

Gulrot og søtpotetsuppe med curry

Suppe er på mange måter den perfekte lunsjen, da man ikke blir alt for tung i magen. Dette er en enkel og smakfull vegetarsuppe, som du både blir mett og glad av. Du kan også tilsette stekt kylling eller baconbiter om du ikke ønsker vegetar, eller hva med chorizo? Valget er ditt! Litt brød ved siden av suppen, så er lunsjen fullkommen.

Gå til oppskrift

 

5. Frokostbriks med egg og bacon

Frokostbriks med egg og bacon

Ikke bli lurt av navnet, frokostbriks med egg og bacon passer veldig godt til lunsj eller hva med brunsj? En av fordelene med hjemmekontor at du kan velge selv når du vil spise. Hvis ikke du har møtekalenderen full av teams-møter selvfølgelig. Uansett så tar ikke denne oppskriften lang tid å lage 🙂

Gå til oppskrift