Søk

Frokostbriks med egg og bacon

Ingredienser til 4 porsjoner

Frokost må være noe av det hyggeligste som finnes! Å kunne ta seg god tid til å slappe av med en god og smakfull frokost gir deg en uvurderlig start på dagen som kommer like godt med i hverdagen, som i helgen. Gjør morgenen din bedre med deilige frokostbriks med egg og bacon. Frokostbriks lages med bakepulver, slik at de verken må heves eller eltes. Likevel får man den herlige nybakte duften og den ekstra hyggelige følelsen. Det er utrolig hvor mye skryt man får når man klarer å servere noe hjemmebakt! Den sprø skorpen og den saftige kjernen gjør Frokostbriks til en sikker vinner som ikke tar mer enn 25min å lage og servere. Oppskriften gir 8 briks.

Frokost må være noe av det hyggeligste som finnes! Å kunne ta seg god tid til å slappe av med en god og smakfull frokost gir deg en uvurderlig start på dagen som kommer like godt med i hverdagen, som i helgen. Gjør morgenen din bedre med deilige frokostbriks med egg og bacon. Frokostbriks lages med bakepulver, slik at de verken må heves eller eltes. Likevel får man den herlige nybakte duften og den ekstra hyggelige følelsen. Det er utrolig hvor mye skryt man får når man klarer å servere noe hjemmebakt! Den sprø skorpen og den saftige kjernen gjør Frokostbriks til en sikker vinner som ikke tar mer enn 25min å lage og servere. Oppskriften gir 8 briks.

Slik gjør du:

  1. 1Sett stekeovnen på 225 °C, (over- og undervarme). Bland posens innhold med 2,5 dl vann og rør sammen.
  2. 2Ha deigen over på et stekebrett med bakepapir ved hjelp av en slikkepott (deigen skal være litt klissete). Bruk vann på slikkepotten så ikke deigen klisser når du former deigen på bakepapiret med slikkepotten til en firkant på ca 20 x 15 cm. Del deigen i 8 uten å skjære helt igjennom.
  3. 3Stek på midterste rille i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist. Server med egg og bacon og høst alle komplimentene

Produkt