Søk

Frokostbriks med egg og bacon

Ingredienser til 8 porsjoner

Lag verdens beste hjemmelaget frokostbriks på 1-2-3. En frokost skal være god, og gjerne enkel å lage. Vi garanterer at ferske forkostpris er ett frokoststips som slår an! En digg frokost går hånd i hånd med egg og bacon. Frokostbriks lages med bakepulver, slik at de verken må heves eller eltes. Likevel får man den herlige nybakte duften og den ekstra hyggelige følelsen. Den sprø skorpen og den saftige kjernen gjør Frokostbriks til en sikker vinner som ikke tar mer enn 25min å lage og servere. Oppskriften gir 8 briks.

Lag verdens beste hjemmelaget frokostbriks på 1-2-3. En frokost skal være god, og gjerne enkel å lage. Vi garanterer at ferske forkostpris er ett frokoststips som slår an! En digg frokost går hånd i hånd med egg og bacon. Frokostbriks lages med bakepulver, slik at de verken må heves eller eltes. Likevel får man den herlige nybakte duften og den ekstra hyggelige følelsen. Den sprø skorpen og den saftige kjernen gjør Frokostbriks til en sikker vinner som ikke tar mer enn 25min å lage og servere. Oppskriften gir 8 briks.

Slik gjør du:

  1. 1Sett stekeovnen på 225 °C, (over- og undervarme). Bland posens innhold med 2,5 dl vann og rør sammen.
  2. 2Ha deigen over på et stekebrett med bakepapir ved hjelp av en slikkepott (deigen skal være litt klissete). Bruk vann på slikkepotten så ikke deigen klisser når du former deigen på bakepapiret med slikkepotten til en firkant på ca 20 x 15 cm. Del deigen i 8 uten å skjære helt igjennom.
  3. 3Stek på midterste rille i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist. Server med egg og bacon og høst alle komplimentene

Produkt

Tips 1

Hvis du vil strø litt havregryn eller sesamfrø på toppen av frokostbriksen vil det gi både et flott utseende og du vil få en veldig god smak.