Calzone med restemat
- 45 min.
- Enkel
Calzone er innbakt pizza, en slager på pizzarestaurant - men også hjemme når man har rester! Hva med en tacovariant? Eller kyllingrester? Vær kreativ og ikke la restematen gå til spille!
- 1,00 pk TORO Pizzabunn 370 g
- 2,50 dl vann
- 1,00 glass
- 200,00 g kjøttrester
- 1,00 ss pizzakrydder
- 100,00 g løk
- 200,00 g revet ost
- 150,00 g grønnsaker
Pensles med
- Egg eller olivenolje
Calzone er innbakt pizza, en slager på pizzarestaurant - men også hjemme når man har rester! Hva med en tacovariant? Eller kyllingrester? Vær kreativ og ikke la restematen gå til spille!
Slik gjør du:
- 1
Bland TORO pizzabunn med 2,5 dl vann og kna godt sammen i 2-3 minutter med eltekrok. Velv så deigen ut, del i 4 like emner og trill ut til runde boller
- 2
Kjevle deretter ut bollene til tynne pizzabunner. Legg fyllet i en halvmåne på den ene halvdelen. Brett så resten av deigen over slik at du får en tykk halvmåne. Pakk endene godt sammen så calzonen ikke lekker.
- 3
Pensle til slutt calzonene med litt olivenolje eller egg, og stek de på 200 grader i 12-14 minutter.