Calzone med restemat

Calzone med restemat
Ingredienser til 4 porsjoner

Calzone er innbakt pizza, en slager på pizzarestaurant - men også hjemme når man har rester! Hva med en tacovariant? Eller kyllingrester? Vær kreativ og ikke la restematen gå til spille!

  • 1,00 pk TORO Pizzabunn 370 g
  • 2,50 dl vann
  • 1,00 glass
  • 200,00 g kjøttrester
  • 1,00 ss pizzakrydder
  • 100,00 g løk
  • 200,00 g revet ost
  • 150,00 g grønnsaker
    • Pensles med

    • Egg eller olivenolje

Calzone er innbakt pizza, en slager på pizzarestaurant - men også hjemme når man har rester! Hva med en tacovariant? Eller kyllingrester? Vær kreativ og ikke la restematen gå til spille!

Slik gjør du:

  1. 1

    Bland TORO pizzabunn med 2,5 dl vann og kna godt sammen i 2-3 minutter med eltekrok. Velv så deigen ut, del i 4 like emner og trill ut til runde boller

  2. 2

    Kjevle deretter ut bollene til tynne pizzabunner. Legg fyllet i en halvmåne på den ene halvdelen. Brett så resten av deigen over slik at du får en tykk halvmåne. Pakk endene godt sammen så calzonen ikke lekker.

  3. 3

    Pensle til slutt calzonene med litt olivenolje eller egg, og stek de på 200 grader i 12-14 minutter.

Dette trenger du