Kyllingburrito med agurk og koriander
Fra bowler til burritos!
- Ca. en halv time
- Enkel
Ingredienser til 4 porsjoner
Chicken Chili Bowl er megagod også som burrito eller wrap. Tilsett litt agurk og koriander, så er det en wrap!
- 1,00 pose TORO Chicken Chili Bowl 170g
- 400,00 g kyllingfile i strimler
- 1,00 boks hakkede tomater
- 4,50 dl vann
- 1,00 stk agurk
- 1,00 bunt koriander
- 8,00 stk tortillalefser
Toppes med
- Chili
Chicken Chili Bowl er megagod også som burrito eller wrap. Tilsett litt agurk og koriander, så er det en wrap!
Slik gjør du:
- 1
Stek kylling i bunnen av en kasserolle. Tilsett posens innhold, hakkete tomater og vann. Kok opp under omrøring og la småkoke under lokk i 20 min.
- 2
Avkjøl retten noe, tilsett så finhakket agurk og koriander. Varm tortillalefser i panne eller i mikrobølgeovn. Lag fine pakker med lefser og gryte.
- 3
For en enda sterkere rett, tilsett litt fersk, finhakket chili over til sist!