Hvit søtpotetpizza med pesto og kikerter

En grønnere middag

Hvit søtpotetpizza med pesto og kikerter
Vegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.
Ingredienser til 4 porsjoner

Søtpotet bringer denne bunnen til nye høyder! Dette er oppskriften på en saftig, søt og smakfull hvit pizza med en spennende vri. P.S. Pizzaen er også vegetarisk!

  • Pizzabunn:

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn 370 g
  • 150,00 g søtpotet, revet
  • 2,50 dl vann
  • Fyll:

  • 1,00 pose
  • 1,50 dl vann
  • 3,00 ss creme fraiche
  • 100,00 g grønn pesto
  • 100,00 g kikerter, blandet med 1 ts grønn pesto
  • 0,50 stk rødløk
  • 125,00 g blomkål
  • 200,00 g revet ost
  • Topping:

  • 1,00 kvast bladpersille

Søtpotet bringer denne bunnen til nye høyder! Dette er oppskriften på en saftig, søt og smakfull hvit pizza med en spennende vri. P.S. Pizzaen er også vegetarisk!

Slik gjør du:

  1. 1

    Pizzabunn: Bland melblandingen sammen med revet søtpotet og lunkent vann. Del deigen i fire emner og form til sirkler.

  2. 2

    Fyll: Bland sammen sausposen, vann, creme fraiche og grønn pesto. Smak deg fram i forhold til hvor markant pestosmak du ønsker.

  3. 3

    Skyll kikertene, la de renne av seg og bland med litt pesto. Skjær rødløk og blomkål i skiver.

  4. 4

    Fordel den hvit-grønne sausen utover bunnene. Legg på ost, kikerter, rødløk og blomkål. Stek pizzaene midt i ovnen på 225 grader i 12-15 minutter.

Dette trenger du