Hvit søtpotetpizza med pesto og kikerter
En grønnere middag
- Ca. en halv time
- Enkel


Søtpotet bringer denne bunnen til nye høyder! Dette er oppskriften på en saftig, søt og smakfull hvit pizza med en spennende vri. P.S. Pizzaen er også vegetarisk!
Pizzabunn:
- 1,00 pose TORO Pizzabunn 370 g
- 150,00 g søtpotet, revet
- 2,50 dl vann
Fyll:
- 1,00 pose TORO Pizzasaus Hvit 28 g
- 1,50 dl vann
- 3,00 ss creme fraiche
- 100,00 g grønn pesto
- 100,00 g kikerter, blandet med 1 ts grønn pesto
- 0,50 stk rødløk
- 125,00 g blomkål
- 200,00 g revet ost
Topping:
- 1,00 kvast bladpersille
Søtpotet bringer denne bunnen til nye høyder! Dette er oppskriften på en saftig, søt og smakfull hvit pizza med en spennende vri. P.S. Pizzaen er også vegetarisk!
Slik gjør du:
- 1
Pizzabunn: Bland melblandingen sammen med revet søtpotet og lunkent vann. Del deigen i fire emner og form til sirkler.
- 2
Fyll: Bland sammen sausposen, vann, creme fraiche og grønn pesto. Smak deg fram i forhold til hvor markant pestosmak du ønsker.
- 3
Skyll kikertene, la de renne av seg og bland med litt pesto. Skjær rødløk og blomkål i skiver.
- 4
Fordel den hvit-grønne sausen utover bunnene. Legg på ost, kikerter, rødløk og blomkål. Stek pizzaene midt i ovnen på 225 grader i 12-15 minutter.