Søk

Hvit søtpotetpizza med pesto og kikerter

En grønnere middag

Ingredienser til 4 porsjoner

Søtpotet bringer denne bunnen til nye høyder! Dette er oppskriften på en saftig, søt og smakfull hvit pizza med en spennende vri. P.S. Pizzaen er også vegetarisk!

  • Pizzabunn:

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn 370 g
  • 150,00 g søtpotet, revet
  • 2,50 dl vann
  • Fyll:

  • 1,50 dl creme fraiche
  • 100,00 g grønn pesto
  • 100,00 g kikerter, blandet med 1 ts grønn pesto
  • 0,50 stk rødløk
  • 125,00 g blomkål
  • 200,00 g revet ost
  • Topping:

  • 1,00 kvast bladpersille

Søtpotet bringer denne bunnen til nye høyder! Dette er oppskriften på en saftig, søt og smakfull hvit pizza med en spennende vri. P.S. Pizzaen er også vegetarisk!

Slik gjør du:

  1. 1Pizzabunn: Bland melblandingen sammen med revet søtpotet og lunkent vann. Del deigen i fire emner og form til sirkler.
  2. 2Fyll: Bland sammen creme fraiche og grønn pesto. Smak deg fram i forhold til hvor markant pestosmak du ønsker.
  3. 3Skyll kikertene, la de renne av seg og bland med litt pesto. Skjær rødløk og blomkål i skiver.
  4. 4Fordel den hvite sausen utover bunnene. Legg på ost, kikerter, rødløk og blomkål. Stek pizzaene midt i ovnen på 225 grader i 12-15 minutter.

Produkt