Bali kyllingwrap, fra rester av Bali kyllinggryte
It's a wrap!
- Under 20 min.
- Enkel
Ingredienser til 4 porsjoner
Ikke la gryterestene lide i kjøleskapet. Wrap de sammen med litt grønnsaker og lag et skikkelig digg restemåltid!
wrap
- 400,00 g gryterester fra Bali Kyllinggryte
- 1,00 pose spinat
- 0,50 stk ananas
- 8,00 stk tortillas
- 0,50 stk chili
- 0,50 bunt koriander
Bali kyllinggryte
- 1,00 pose TORO Bali kyllinggryte 91g
- 500,00 g kyllingfile
- 5,00 dl vann
- 3,00 dl matfløte
Ikke la gryterestene lide i kjøleskapet. Wrap de sammen med litt grønnsaker og lag et skikkelig digg restemåltid!
Slik gjør du:
- 1
Varm opp gryterester i mikroen eller over svak varme i en kjele. (Lag evt Bali kyllinggyte som anvist på pakken)
- 2
Skrell og kutt opp ananas og skyll spinaten. Varm så opp tortillas i en middels varm panne. Legg gryterester, ananas og spinat i hver wrap.
- 3
Finhakk chili og koriander og strø over hver wrap før du bretter sammen.