Søk

Bali kyllingwrap, fra rester av Bali kyllinggryte

It's a wrap!

Ingredienser til 4 porsjoner

Ikke la gryterestene lide i kjøleskapet. Wrap de sammen med litt grønnsaker og lag et skikkelig digg restemåltid!

  • wrap

  • 400,00 g gryterester fra Bali Kyllinggryte
  • 1,00 pose spinat
  • 0,50 stk ananas
  • 8,00 stk tortillas
  • 0,50 stk chili
  • 0,50 bunt koriander
  • Bali kyllinggryte

  • 1,00 pose TORO Bali kyllinggryte 91g
  • 500,00 g kyllingfile
  • 5,00 dl vann
  • 3,00 dl matfløte

Ikke la gryterestene lide i kjøleskapet. Wrap de sammen med litt grønnsaker og lag et skikkelig digg restemåltid!

Slik gjør du:

  1. 1

    Varm opp gryterester i mikroen eller over svak varme i en kjele. (Lag evt Bali kyllinggyte som anvist på pakken)

  2. 2

    Skrell og kutt opp ananas og skyll spinaten. Varm så opp tortillas i en middels varm panne. Legg gryterester, ananas og spinat i hver wrap.

  3. 3

    Finhakk chili og koriander og strø over hver wrap før du bretter sammen.

Ekstra friskt serveringstips…

Kutt opp ananas og server ved siden av!

Risrester til overs? De kan bli til…

Har du rester av ris kan du gjerne legge dette i wrapsene også!