Bali kyllingwrap, fra rester av Bali kyllinggryte

It's a wrap!

Ingredienser til 4 porsjoner

Ikke la gryterestene lide i kjøleskapet. Wrap de sammen med litt grønnsaker og lag et skikkelig digg restemåltid!

  • wrap

  • 400,00 g gryterester fra Bali Kyllinggryte
  • 1,00 pose spinat
  • 0,50 stk ananas
  • 8,00 stk tortillas
  • 0,50 stk chili
  • 0,50 bunt koriander
  • Bali kyllinggryte

  • 1,00 pose TORO Bali kyllinggryte 91g
  • 500,00 g kyllingfile
  • 5,00 dl vann
  • 3,00 dl matfløte

Ikke la gryterestene lide i kjøleskapet. Wrap de sammen med litt grønnsaker og lag et skikkelig digg restemåltid!

Slik gjør du:

  1. 1

    Varm opp gryterester i mikroen eller over svak varme i en kjele. (Lag evt Bali kyllinggyte som anvist på pakken)

  2. 2

    Skrell og kutt opp ananas og skyll spinaten. Varm så opp tortillas i en middels varm panne. Legg gryterester, ananas og spinat i hver wrap.

  3. 3

    Finhakk chili og koriander og strø over hver wrap før du bretter sammen.